Катрин Зита - Джоунс се завръща в драма на Стивън Содърбърг

  • 26 януари 2012 09:02

  • 2181
  • 0
Катрин Зита - Джоунс се завръща в драма на Стивън Содърбърг
©

Уелската актриса Катрин Зита-Джоунс ще участва в предстоящия филм на Стивън Содърбърг Тhe Side Effects, съобщи сайтът Deadline.

Тя ще работи с режисьора за пореден път. Първият им съвместен проект, трилърът "Трафик" (2000), й донесе "Златен глобус" и номинация за "Оскар", а по-късно тя се снима и в трите части от "Бандата на Оушън", пише dnevnik.bg.

Финалният филм от поредицата е и до момента последната продукция с нейно участие, който прави сериозен успех в боксофиса. През миналата година тя временно се оттегли от киното, след като беше диагностицирана с маниакална депресия, породена от стреса покрай лечението на съпруга й Майкъл Дъглас от рак на гърлото.

В главната мъжка роля в The Side Effects ще бъде Джуд Лоу, който ще играе психиатър, започнал връзка със съпругата на пациент. Все още няма информация каква ще бъде ролята на Катрин Зита-Джоунс. Във филма ще участват още Чанинг Татум и Блейк Лайвли, като според сайтът The Playlist присъствието й все още не е сигурно и за ролята са също така фаворити номинираната за "Оскар" Руни Мара ("Мъжете, които мразеха жените") и Мишел Уилямс (Shame).

Снимките ще започнат през април.

След три години извън киното, тя планира участия в още няколко обещаващи продукции: Playing The Field с Джерард Бътлър, Ума Търман, Джесика Бийл и Денис Куейд, екшън-комедията Lay The Favorite с Брус Уилис и мюзикълът Rock of Ages с Том Круз, Алек Болдуин, Ръсел Бранд.

The Side Effects се очаква през 2013 г. и може да се окаже последния филм в кариерата на Стивън Содърбърг, ако той спази обещанието си от началото на миналата година, когато заяви, че ще се откаже от филмовата индустрия, след като приключи всичките си поети ангажименти.

Преди седмица по кината тръгна неговия екшън Haywire с Джина Канаро, Майкъл Дъглас, Юън Макгрегър, Майкъл Фасбендър и Антонио Бандерас, а до края на годината се очаква драмата Magic Mike с Матю Макконъхи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2181 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини