Време е за "Оскар" за кучета

  • 17 януари 2012 17:17

  • 1597
  • 0
Време е за "Оскар" за кучета
©

Все повече фенове на чаровния джак ръсел териер, който обра овациите на церемонията по връчването на "Златните глобуси" този уикенд, настояват Ъги да бъде номиниран за предстоящите "Оскар"-и.

Миналата година деветгодишният териер взе неофициалната награда Palm Dog в Кан за ролята си във френския ням филм "Артистът", който получи "Златен глобус" за най-добър мюзикъл или комедия тази неделя.

Време е, казват множеството му фенове по цял свят, животни като Ъги, който като малък е щял да бъде изпратен в приют за животни, преди треньорът му да го спаси, да бъдат допуснати до "Оскар"-ите, пише inews.bg.

Стивън Спилбърг също се присъедини към кампанията, макар че надеждите му са повече свързани с конете, отколкото с кучетата, тъй като има предвид британския кон Джоуи, участвал в последния му филм "War Horse".

"Помислете за Ъги" е името на кампанията във Facebook и Twitter за номинация за "Оскар", така че Ъги да може да се нареди до двуногите си колеги, когато на 24 януари бъдат обявени номинациите за престижните награди.

Ъги, който може да се похвали и с участие във "Вода за слонове", за съжаление не е имал възможността да блесне с гласови данни и диапазон в черно-белия ням филм "Артистът". Там обаче показва, че може убедително да се прави на умрял, да ходи на задните си крака и да заравя глава в лапите си. Дори спасява един от героите от горяща къща.

На церемонията в неделя той отново демонстрира целия си чар – охотно показа основни усвоени пози и се снима за спомен със спечелената статуетка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1597 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини