Екстравагантните навици на Джони Деп

  • 18 август 2017 10:39

  • 3340
  • 2
Екстравагантните навици на Джони Деп
© Getty Images/Guliver

Бившите бизнес мениджъри на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е разказаха, че екстравагантният живот на актьора му е струвал по 2 млн. долара всеки месец. А отговорностите са много – 14 къщи, 70 китари и силна страст към вината, пише Profit.bg.

Изповедта на мениджърите идва в началото на 2017 г., когато Деп стартира съдебен процес за 25 млн. долара срещу тях. Той завежда дело срещу компанията The Mandel Company (TMG), обвинявайки ги, че "грубо са нарушавали правилата" при воденето на неговото счетоводство.

На свой ред компанията посъветвала съда "да преразгледа аргументите по отношение на разходите на актьора".

По думите на Деп, компанията не е успяла да плати всички данъци от негово име, вземала е необмислени кредити и също така е презаплащала за "безопасност и други услуги". Това му е струвало десетки милиони долари и е довело до финансови проблеми, за които, твърди актьорът, той е разбрал едва през март миналата година.

От своя страна, компанията твърди, че е направила всичко по силите си за последните 17 години, за да защити Деп от самия него и да запази платежоспособността му.

Като резултат искът изкара наяве подробности за екстравагантния живот на актьора.

Ето за какво става въпрос в конкретика:

Деп е изхарчил 75 млн. долара за "закупуването и подобряването на мебели за 14 къщи" из цял свят.

Списъкът включва замък в южната част на Франция на стойност 13.5 млн. долара, ред острови на Бахамите, многобройни къщи в Холивуд и пентхауси в центъра на Лос Анджелис. Освен това актьорът има ферма за коне в Кентъки. Всеки имот е пълен с персонал за обслужване.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3340 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ввв

2017.09.10 | 20:08

2
Чеп...
ApoloN

2017.09.10 | 20:08

1
пумияр

Добави коментар

Водещи новини