Захари Бахаров бил на косъм от смъртта по време на снимки за "Под прикритие"

  • 22 декември 2011 14:47

  • 15593
  • 3
Захари Бахаров бил на косъм от смъртта по време на снимки за "Под прикритие"
©
Актьорът Захари Бахаров се е разминал на косъм от тежка катастрофа при репетиция за крими сериала “Под прикритие”, твърди в. “Уикенд”. По време на снимки на екшън сцена за поредния епизод в столичния квартал “Орландовци” спирачките на камиона, който участвал в каскадата, отказали да се задействат.

Колата, в която се возел Бахаров, била цапардосана от камиона. От удара лявата врата на автомобила се смачкала. Актьорът Валентин Бурски, който изпълняваше ролята на пандизчията Пецата в “Стъклен дом”, карал колата пред тази на Бахаров. В последния момент Бурски усетил, че ще стане катастрофа и едва успял да завие рязко встрани.

Работници от местната ТЕЦ, които с любопитство наблюдавали каскадите, в началото решили, че сблъсъкът е по сценарий. Чак когато на снимачната площадка настанала суматоха, те разбрали, че едва не са станали свидетели на нещастен случай.

Макар че Бахаров се отървал невредим от инцидента, екипът доста се уплашил. В крими поредицата актьорът играе мафиотския бос Иво Андонов, който трябва да демонстрира завземането на територия от оттеглящия се от подземния свят Джаро и преминаването му към легалния бизнес. Това вкарва Бахаров в много екшън сцени, много от тях и реални.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
15593 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
eee

2015.03.28 | 22:25

1
И аз бях на косъм от смъртта. И няколко мои познати щяха да умрат от смях, като гледаха първата серия. Ако навремето мутрите бяха като тия във филма, аз щях да събирам рекет от тях.
батю ти Здравко

2015.03.28 | 22:26

3
Ти сигурно си от тези назобените пишлемета де плашат с пластмасови бицепси и не могат да се огледат кога пресичат.Мен пък ме напушва смях,като видя момък с тяло на мутант и със сърце на заек.....смея се и когато некой инвестирал менделеевата таблица в тялото си изяде шамарите и после се чуди анабола ли е с изтекъл срок или протеиновия шейк....
meeee

2015.03.28 | 22:25

2
Филмът си е супер бе, щеше да събираш ако те пуснехa червените чичковци, иначе щеше да има Bang bang he shot me down ...

Добави коментар

Водещи новини