Джоли и Меган Фокс сред най-злите в Холивуд

  • 15 ноември 2011 08:02

  • 3543
  • 0
Джоли и Меган Фокс сред най-злите в Холивуд
© Интернет

В света на шоубизнеса има колкото красиви, толкова и проклети звезди, които вгорчават живота на режисьорите, на колегите или на феновете. Сред тях най-известни са няколко красиви проклетници, пише сайтът Ем Ес Ен.

Мегън Фокс, оглавила множество класации за най-сексапилна жена на планетата, е прочута с оценките си, които направо могат да убият събеседника. Нейни приближени казват, че така тя искала да си спечели репутацията на Наполеон или на Хитлер на снимачната площадка.

Звездата от сагата “Здрач” Кристен Стюарт скъсвала нервите на неуспелите холивудски красавици и на феновете си с непрестанните изказвания колко тежък бил животът й, откакто станала кино знаменитост.

Кристен мразела журналистите и папараците. Поп дивата Кейти Пери е обявила война на колежките си, които вплитат религиозни сюжети в клиповете и концертите си. Тя негодувала на висок глас най-вече срещу Лейди Гага и Мадона заради парчетата им “Alejandro”, “Judas” и “Like a prayer”.

Отчаяната съпруга Тери Хатчър била известна в киносредите с това, че винаги се водела от принципа: “Аз съм преди всички”. Това й спечелило прякора Грабливата птица.

Колкото и деца да осиновява или да ражда, на каквито и хуманитарни каузи да се посвещава, кинодивата Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския завинаги ще си остане крадлата на мъже - репутация, която си изгради, когато разведе Брад Пит и Дженифър Анистън и притисна холивудския красавец да припознае трите й осиновени деца.

В списъка са още Катрин Хейгъл от “Анатомията на Грей”, Тейлър Момсън от “Клюкарката”, Наоми Кембъл, Шанън Дохърти, Дженифър Лопес, Джулия Робъртс, Ема Уотсън, Кристен Стюарт.

Последвайте канала на

3543 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини