Брад Пит ще слага край на кариерата си

  • 14 ноември 2011 16:55

  • 2250
  • 0
Брад Пит ще слага край на кариерата си
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в планира да сложи край на актьорската си кариера, когато навърши 50 години, съобщи в. "Гардиън".

Той е разкрил намеренията си по време на участие австралийското шоу "60 минути". "Вероятно ще играя още три години", казва актьорът, който изключва да се занимава по-късно с режисура. "Но се чувствам удовлетворен от работата си като продуцент, така че може би това ще попадне в бъдещите ми планове. За мен е удоволствие да помагам на реализирането на истории, които иначе трудно биха стигнали до големия екран."

Актьорът
също така е изрази увереност, че семейството му ще продължи да се разраства. До момента той има шест деца с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

Новият филм на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, Moneyball, излиза на 25 ноември. Той е базиран по истински случай и разказва за треньор по бейзбол, който води към успеха скромен отбор след като чрез нетипични анализационни методи събира ефективни играчи, счетени за ненужни от предишните им клубове. "Гардиън" отбелязва, че е възможно лентата да се окаже фаворит за "Оскар", пише "Дневник".

През 2012 г. плановете му включват роли в криминалната драма Cogan's Trade и апокалиптичния трилър World War Z, който се очаква на 21 декември 2012 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2250 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини