Съдят Джоли и Брад Пит

  • 10 ноември 2011 17:51

  • 2205
  • 0
Съдят Джоли и Брад Пит
© Интернет

Бивша секретарка на семейство Пит-Джоли съди актьорите за неправомерно уволнение.

Французойката Ана Шарлотьо работила в продължение на две години в имението на семейството в Южна Франция, където вдигала телефоните и отговаряла на имейли. През февруари 2010 г. обаче била уволнена без конкретна причина.

Ана обвинява Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Пит, че са я разкарали, защото често си взимала болнични. За двете години работа, отсъствала общо 4 месеца по здравословни причини.

45-годишната жена вече е подала иск за обезщетение в размер на 110 хиляди долара.

На изслушването в съда адвокатът й заяви: "Тя не иска много, просто справедливо обезщетение за неправомерно уволнение. Тези пари са капка в морето за звездите. Ана няма нищо против тях, твърди, че са се отнасяли добре с нея, но не са я защитили от уволнение.

Господин Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, който е популярен със своята благотворителност и с грижите си за децата - самият той има осиновени деца, трябва да влезе в положението на клиентката ми, и да я компенсира възможно най-бързо. Надявам се, че и двамата ще защитят репутацията си на филантропи".

Явно Джоли и Пит не са свикнали с трудовите навици на французите, които имат много повече облекчения, за разлика от САЩ. В Америка едно майчинство, например е само 40 дни, докато във Франция, майката може да остане вкъщи 16 седмици.

Съдът ще се произнесе по случая с актьорите през февруари.

Последвайте канала на

2205 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини