Ди Каприо спал върху трупове на животни (видео)

  • 23 октомври 2015 07:38

  • 3374
  • 0
Ди Каприо спал върху трупове на животни (видео)
©

Леонардо Ди Каприо разказа, че в новия си филм "Завръщането" му се е наложило да върши неподозирани за самия него неща. 40-годишният холивудски ас разказа как режисьорът Алехандро Иняриту поискал от актьорите максимална степен на натурализъм и не бил склонен на никакви компромиси, пише "Монитор", цитирайки Yahoo! Movies.

"Мога да ви разкажа за поне 30-40 сцени, за снимането на които ми се наложи абсолютно да надмогна себе си. Мога с увереност да ви кажа, че работата над филма е най-сложната, с която съм се сблъсквал някога. Наложи ми се да спя върху труповете на животни, да се къпя в ледена река, да ям суров дроб от бизон. Ние постоянно мръзнехме. Алехандро прекрасно знаеше какво иска да види в кадър и не правеше никакви компромиси за никого", обясни Ди Каприо.

"Завръщането" е сниман в дивите канадски Скалисти планини. Авторите на филма практически не са използвали изкуствено осветление. Снимките се провеждали само в определено време на денонощието и затова е било необходимо актьорите да бързат. Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една изпълнява ролята на ловеца Хю Глас, който в резултат на предателство е захвърлен да умре някъде в Дивия Запад. Задачата на Глас е да оживее и да отмъсти на врага. Премиерата на филма в България е на 21 януари 2016 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
3374 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини