Кейт Бланшет става злата мащеха в "Пепеляшка"

  • 07 януари 2015 14:24

  • 2095
  • 0
Кейт Бланшет става злата мащеха в "Пепеляшка"
© Getty Images/Guliver

Кейт Бланшет е злата мащеха, Хелена Бонъм-Картър - феята кръстница, в "Пепеляшка" под режисурата на Кенет Брана.

Филмът на "Дисни" по класическата приказка излиза по кината от 13 март - в дублирана и субтитрирана версия, съобщават разпространителите.

В ролята на Пепеляшка е младата актриса Лили Джеймс - идеалния избор за надарената със суперсили на "доброта и смелост" Елла, която въпреки трудностите продължава да следва мечтите си. Принца играе Ричард Мадън, познат от "Игра на тронове".

Историята е за младата Елла, чийто баща търговец се жени повторно след смъртта на майка й. Изпълнена с желание да подкрепя любящия си баща, Елла посреща приветливо мащехата си и дъщерите й Анастейша /Холидей Грейнджър/ и Дрисела /Софи Макшера/ в семейния дом.

Но когато бащата на Елла неочаквано умира, тя попада под ударите на завистливото си и жестоко ново семейство. Накрая изпада до положението на слугиня, изцапана с пепел и презрително наричана Пепеляшка.

Въпреки жестокостта, с която се сблъсква, Елла е решена да изпълни предсмъртната заръка на майка си "да не губи кураж и да бъде добра". Тя отказва да се поддаде на отчаяние или да презира онези, които се държат зле с нея. И ето, че в гората среща впечатляващ непознат. Без да подозира, че той всъщност е принц, а не слуга в двореца, Елла най-после има чувството, че е срещнала сродна душа.

Изглежда, че съдбата й ще се промени, когато дворецът разпраща покана до всички девойки да присъстват на бал. Елла е обнадеждена, че отново ще срещне очарователния Кит. Уви, мащехата й забранява да присъства. Но както във всички хубави приказки, се появява спасение - феята кръстница с помощта на тиква и няколко мишки завинаги променя живота на Пепеляшка.

Последвайте канала на

2095 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини