"Тилт" в надпреварата за "Златен глобус"

  • 06 октомври 2011 16:05

  • 1707
  • 0
"Тилт" в надпреварата за "Златен глобус"
©

Филмът "Тилт" на режисьора Виктор Чучков - младши е в надпреварата за номинация в категорията чуждоезиков филм за наградите "Златен глобус", съобщиха от екипа на продукцията.

Прожекцията в Лос Анджелис предизвика голям интерес сред журналистите, членове на журито, които определят номинациите за престижната награда.

Сред тях са председателят на комисията Шантал Динадж и известният филмов критик Джон Назелтон.

На вечерята след прожекцията /на 2 октомври/ журналистите не спестиха похвалите си за филма.

Част от думите им бяха "трогваща история", "чудесен портрет на епохата", "страхотна актьорска игра", "чудесна музика", се посочва в съобщението. На събитието е присъствал и Марин Димитров, генерален консул на България в САЩ, който е изразил желание да доведе и семейството си на следваща прожекция. Още на другия ден статия за "Тилт" от Джон Назелтон е излязла в престижното издание Screen International.

Той определя филма като "високостойностна продукция с кинематография, допринасяща за настроението на филма", а сюжета - като "интелигентно построена драма".

Според Назелтон "Тилт" е повече от добър дебют за режисьора Виктор Чучков и продуцента Борислав Чучков, който им отрежда място в световната филмова индустрия.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1707 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини