Брад Пит ще тества езиковите си умения по френски в новия си филм

  • 22 октомври 2014 08:07

  • 1880
  • 0
Брад Пит ще тества езиковите си умения по френски в новия си филм
©

Холивудският актьор Брад Пит ще тества езиковите си умения по френски на големия екран в новия си филм. В лентата, озаглавена "By The Sea", Пит си партнира със съпругата си Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, която се е заела и с написването на сценария, и с режисурата, уточнява НТВ.

Действието на филма се развива във Франция. Холивудската двойка освен това притежават в страната имение и винарска изба. Избата е известна с това, че едно от розетата, които се прави там, беше обявено миналата година за най-добро розе в света за 2013-та.

"Тъй като действието се развива във Франция, беше напълно логично да говоря на френски. Смятам, че познанията ми по този език са достатъчно добри, а решението на режисьора и сценарист беше да вложи доста френски във филма. Ще видим как ще се справя. Моят режисьор и сценарист е безкомпромисен, както знаете", казва Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в в интервю за британското сп. "Хелоу!". Холивудското семейство понастоящем снима филма "By The Sea" в Малта.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1880 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини