Нина Добрев вече официално и в България

  • 04 октомври 2011 06:49

  • 4326
  • 0
Нина Добрев вече официално и в България
© Интернет

Всички фенове на красивата българка, която покори Холивуд - Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и, вече ще могат да й се радват официално и по родна телевизия.

От 22 октомври по bTV Cinema всяка събота и неделя от 13 часа се завърта хитовият сериал „Дневниците на вампира”. Досега феновете на поредицата я гледаха чрез българските торент сайтове, където епизодите неизменно бяха в топ 10 на най-сваляните заглавия.

Именно с този сериал изгря звездата на Нина, която от малка живее в Канада. Освен световна популярност „Дневниците на вампира” я срещнаха и с любовта в лицето на колегата й Иън Съмърхолд. В сагата той е в образа на жестокия кръвопиец Деймън. Младежите дълго пазеха връзката си в тайна, но папараци ги изловиха как се целуват по улиците на Париж. След това вече нямаше нужда да се крият.

Сериалът проследява събитията в Мистик Фолс, щата Вирджиния – измислен малък град с мистериозно минало, обитаван от свръхестествени същества. Основен акцент в поредицата е любовният триъгълник между главната героиня Елена Гилбърт (Нина Добрев) и двамата братя вампири Стефан и Деймън Салватор.

17-годишната Елена се влюбва в 161-годишния вампир Стефан (Пол Уесли). Връзката им става все по-сложна, когато жестокият и порочен по-голям брат на Стефан - Деймън (Иън Съмърхолдър), се връща с план да унищожи града и да отмъсти на роднината си. И двамата изпитват чувства към Елена основно поради приликата й със старата им любов Катерина Пиърс.

Оказва се, че Елена е потомък на Катерина, която внезапно се завръща в Мистик Фолс със зъл план за разплата с града, Стефан, Деймън и Елена.През 2010 г. „Дневниците на вампира” спечели престижните награди People’s Choice Awards в категория най-добър драматичен сериал и Teen Choice Awards за фантастично тв шоу.

Последвайте канала на

4326 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини