Яна Маринова отрече че ще напуска "Стъклен дом"

  • 30 септември 2011 19:43

  • 3412
  • 0
Яна Маринова отрече че ще напуска "Стъклен дом"
© Интернет

След като вчера се появи информация, че Яна Маринова напуска сериала „Стъклен дом“, заради неплатени хонорари, чаровната актриса лично опроверга новината.

Пред вестник „24 часа“, популярната блондинка отрече да има проблеми със заплащането и сподели, че дори в момента е на снимки за поредицата.

Маринова призна, че не за първи път чува слухове по свой адрес, но повечето от тях са за личния й живот. „Сега поне са свързани с работата ми”, с чувство за хумор реагира на новината за напускане, звездата и сподели, че не за първи път чува подобни клюки.

Мълвата за неизплатени хонорари на артистите се оказва, че не е от вчера. Подобни „проблеми“ преди време имали и Асен Блатечки и колежката му Диляна Попова, които въпреки клюките, че напускат продължават да участват в продукцията.

По повод последните клюки Яна ги определи като поредния опит за манипулация и увери всички, че съвсем не възнамерява да прекратява ангажимента си в „Стъклен дом“, пишат от kliuki.bg.

В момента актрисата работи активно по снимките на новия сезон на сериала. Той ще се казва „Наказанието“ и се очаква да бъде много по-динамичен от предишните. И както заглавието подсказва в него всеки от героите ще плаща за греховете си.

 

Последвайте канала на

3412 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини