Мартин Скорсезе с първа награди „Еми”

  • 20 септември 2011 06:40

  • 1636
  • 0
Мартин Скорсезе с първа награди „Еми”
© Интернет

Великият Мартин Скорсезе получи първата награда „Еми” в дългогодишната си кариера.

Престижната статуетка му беше връчена в категорията „Режисура на драматична поредица” за сериала „Престъпна империя”, който в България се излъчва от HBO.

63-тата церемония по връчването на т.нар телевизионни оскари се състоя вчера рано сутринта българско време в театър „Нокия” в Лос Анджелис. Наградите „Еми” се раздават на най-добрите актьори и сериали за годината, излъчвани в праймтайма.Големите победители бяха “Момчетата от Медисън авеню” и “Съвременно семейство”.

Те бяха отличени съответно за най-добър драматичен и най-добър комедиен сериал.“Момчетата от Медисън авеню” за четвърта поредна година получи “Еми”. За най-добър актьор в драматичен сериал бе обявен Кайл Чандлър (“Светлините на стадиона”), а за най-добра актриса в драматичен сериал ­ Джулиана Маргулис (“Добрата съпруга”).

“Съвременно семейство” пък за втора поредна година беше отличен в категорията най-добър комедиен сериал. За ролята си в “Теория за Големия взрив” Джим Парсънс за втори пореден път взе “Еми” за най-добър актьор в комедиен сериал, а за играта си в “Майк и Моли” Мелиса Макарти грабна приза за най-добра актриса в комедиен сериал.

На церемонията в театър „Нокиа” изненадващо се появи Чарли Шийн, който беше уволнен от „Двама мъже и половина” и публично низвергнат заради скандалните си изказвания по адрес на шефовете на сериала и CBS. Той връчи статуетката за най-добър актьор в комедийна поредица на Джим Парсънс.

Шийн заяви: „Искам да кажа на всички хора, които работят в “Двама мъже и половина”, че от цялото си сърце им желая всичко хубаво за новия сезон.” Аштън Къчър, който го замества в сериала, се появи малко по-късно на церемонията.

Последвайте канала на

1636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини