Българско вино изпраща Летисия Каста в киното

  • 14 септември 2011 14:59

  • 3251
  • 0
Българско вино изпраща Летисия Каста в киното
© Интернет

Топмоделът, а вече и кинозвезда Летисия Каста сподели, че няма търпение да дойде отново в България.

Най-малкото, защото е голям почитател на нашенското розе. Тя със сигурност ще пристигне за премиерата на наша земя на филма на режисьора Камен Калев „Островът”, в който играе главна роля. Представянето му в София е планирано за 10 октомври. През май филмът беше показан на фестивала в Кан.

Наскоро Летисия Каста, която е почитателка и запален колекционер на бутилките розе, е получила като подарък нашенско вино „Шансон” от този вид и страшно му се зарадвала. После се оказало, че то има златен медал от изложение в Кан, в което красивата корсиканка видяла добра поличба за кариерата си в киното.

Журналистът Георги Тошев направил подаръка при първата си среща с нея неотдавна. Той отлетял за Париж, за да заснеме документален филм за френския секссимвол, като за целта се е вмъкнал във всекидневието на хубавицата. Лентата ще се излъчи двадесетина дни преди идването на звездата в документалната поредица „НепознатиТе”, която вече ще стартира от 3 часа в неделя, точно преди „Нека говорят с Росен Петров”.

„Направих връзката с нея благодарение на ходатайството на Камен Калев, с когото са много близки. Най-напред се срещнахме в луксозния парижки хотел „Софител”. Тя е много предпазлива, когато разговаря с журналисти, все пак е жена с три деца, но с мен се държа много приятелски. Разпитах я за любовните й увлечения, за съпруга й, всичко пикантно”, разказа пред „Монитор” Георги Тошев.

Последвайте канала на

3251 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини