Нина Добрев ще се жени за вампир

  • 12 септември 2011 14:00

  • 7618
  • 1
Нина Добрев ще се жени за вампир
© Интернет

Младата холивудска звезда от български произход Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и е получила предложение за брак от колегата си от популярния сериал „Дневниците на вампира” Иън Сомърхолдър, с когото са гаджета от една година.

Почти сигурно е, че хубавата нашенка е приела. Засега обаче двойката не е потвърдила официално информацията.

Американски таблоид гръмна с новината, цитирайки близък приятел на екранния вампир. Нина и Иън са влюбени един в друг повече от година, макар дълго време да криха връзката си. Според запознати годежът нямало да трае никак дълго, тъй като двамата вече нямали търпение да минат под венчилото.

Актьорите от „Дневниците на вампира” се запознават по време на снимките на хитовия сериал. Нина е в ролята на Елена Гилбърт и на двойничката й Катрин Пиър, в която са влюбени двамата братя вампири Стефан и Деймън Салватор (Иън Сомърхолдър). Досега екранната половинка на Добрев беше Пол Уесли (Стефан), но според слуховете в новия сезон Елена и Деймън се събират като двойка.

Едва ли ще им бъде трудно да влязат в ролята на влюбени, коментират онлайн издания. Според близки до двойката източници 32-годишният актьор не иска да протака сватбата и ще застане пред олтара много скоро след годежа с 22-годишната Нина.

Последвайте канала на

7618 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
:)))

2017.05.08 | 02:20

1
Оо, да ,да ,дааа !!! Страхотни са заедно! :) Дано да е приела!

Добави коментар

Водещи новини