Холивудски звезди ще снимат филм в Банско

  • 11 септември 2011 15:18

  • 2422
  • 2
Холивудски звезди ще снимат филм в Банско
© Интернет

Филмът с работно заглавие "Заменимите 2" с участието на Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Джон Траволта ще бъде най-мащабният проект, осъществяван в България от "Ню Бояна Вибурно" ЕООД.

След предварително проведени огледи от творческия екип на продукцията, за някои от епизодите са избрани части от старинния квартал на Банско.

Кметът на община Банско Александър Краваров е получил писмо от Веселин Караджов, директор "Продукция" на филмовата компания. Представителите на компанията поискали разрешение от градоначалника за провеждане на снимките.

В отговор на писмото кметът Александър Краваров каза, че напълно подкрепя проекта на компанията и ще направи всичко възможно снимките в Банско да бъдат осъществени, а актьорите, участващи във филма, да се чувстват като у дома си.

Снимките на продължението на хитовия екшън "Заменимите 2" стартират средата на ноември.

 

Последвайте канала на

2422 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BRAWO

2011.09.12 | 14:10

1
BRAWO MNOGO DOBRE GORDEQ SE 4E SAM BALGARIN

2011.09.12 | 14:14

2
Кухундер! И на какъв език пишеш като си българин? Гордей се когато българи направят филм на такова ниво, а не като жалките им опити сега. Холивуд ни използват, защото им излиза по-евтино. За друго не ставаме, само за използване...

Добави коментар

Водещи новини