Роуън Аткинсън едва ли ще влезе отново в най-известната си роля

  • 07 септември 2011 18:45

  • 1511
  • 0
Роуън Аткинсън едва ли ще влезе отново в най-известната си роля
©

Актьорът Роуън Аткинсън твърди, че е малко вероятно отново да се появи на малкия екран в ролята на Мистър Бийн, съобщава в. Daily Mail.

56-годишният актьор заяви, че е твърде стар, за да изиграе отново непохватния си герой, което изключва участието му в нови забавни приключения.

Започналият като телевизионен сериал проект, прерасна в два пълнометражни филма - "Мистър Бийн" и "Ваканцията на Мистър Бийн", последният от които излезе през 2007 г.

Въпреки огромния успех на всичките продукции, Аткинсън, който описва героя си като "дете в тялото на пораснал мъж", твърди, че едва ли ще влезе отново в най-известната си роля.

"Никога не казвай никога, но чувствам, че съм твърде стар за това. Винаги съм харесвал Мистър Бийн като герой-карикатура, който не остарява", коментира актьорът. "Винаги съм го виждал като човек без възраст, вечно млад, а аз очевидно не съм неподвластен на времето. Колкото по-стар ставам, толкова по-непригоден се чувствам".

Въпреки това Роуън Аткинсън не се отказва от филмовата си кариера. Той участва в продължението на комедията "Джони Инглиш", в която играе забавен таен агент.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1511 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини