Мел Гибсън плаща $750 хил. на Оксана

  • 01 септември 2011 07:30

  • 1378
  • 0
Мел Гибсън плаща $750 хил. на Оксана
© Getty Images

Съд в Лос Анджелис реши Мел Гибсън да изплати 750 хиляди долара на бившата си приятелка Оксана Григориева, за да уредят финансовата страна на опеката над малката си дъщеря, съобщи Ройтерс.

Според решението на съдията Питър Лихтман нито Гибсън, нито Григориева ще имат право да говорят или пишат за тяхната връзка.

Той отсъди Гибсън да продължи да плаща издръжка на Григориева и дъщеря й Лусия, която ще навърши 2 години в края на ноември.

Когато тя навърши 18 години, скъпото жилище ще бъде продадено и приходите ще попълнят нейната сметка. По този начин най-малката дъщеря на Гибсън ще получи същата издръжка, като останалите му седем деца.

Мел Гибсън и Оксана Григориева се разделиха през април 2010 г.

Оксана Григориева обвини Мел Гибсън, че я е бил и е останала със счупен зъб при скандал през януари 2010 г. Актьорът призна в съда, че я е ударил, но обясни, че се е разгорещил толкова, защото се е притеснил за безопасността на Лусия. Той беше осъден на три години пробация.

Скандалът навреди на кариерата на Мел Гибсън. Неговият мениджър напусна, излизането на новия му филм беше отложено, някои хора отказаха да работят с него.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1378 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини