Крисчън Слейтър пристигна в София

  • 29 август 2011 18:22

  • 2955
  • 0
Крисчън Слейтър пристигна в София
© интернет

Крисчън Слейтър кацна вчера в София малко след 13 часа.

Звездата от "Името на розата" пристигна сам и веднага потегли с черна лимузина към центъра на столицата. Слейтър идва за снимките на филма "Ел Гринго" под режисурата на Едуардо Родригес, предаде АСН.

Той ще играе ченге, което се опитва да проследи главния герой, в чиято кожа влиза Скот Адкинс, който е тук от седмица. Камерите се завъртат на 1 септември в квартал "Филиповци". От няколко дни холивудските продуценти лъскат ромската махала, която трябва да придобие вид на мексикански квартал.

Кастингът в събота надвечер там трябваше да подбере мъжете и жените между 18 и 55 г., които ще са мексиканците в лентата. В екшъна ще има наркотици, куфари с пари и стрелба. Крисчън Слейтър идва у нас за трети път.

Преди време бе тук за екшъна "Белязани пари", където играеше с Дарил Хана и Вал Килмър. През октомври миналата година долетя заедно с друга голяма звезда Доналд Съдърленд. Няколко дни двамата се подвизаваха пред Народния театър за снимките на филма "София" на "Ню имидж". В почивките актьорите с любопитство разглеждаха столицата и си щракаха снимки за спомен. Когато идва, Слейтър винаги предпочита да разпуска в грандхотел "София".

 

Последвайте канала на

2955 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини