Катето Евро си търсeла снаха готвачка

  • 11 август 2011 06:55

  • 3030
  • 0
Катето Евро си търсeла снаха готвачка
© Булфото

Катето Евро откровено призна, че мечтае да има снаха, която да е царица в кухнята.

Актрисата е изключително претенциозна към приятелките на сина си - младия актьор Александър Кадиев, и държи лично да се запознава с тях.

Звездата от “Оркестър без име” е страшна домакиня и за отрицателно време сътворява вкусотии като питки, палачинки и всякакви засукани манджи, похвали се самата тя пред „Уикенд за жената”. Катето Евро обожава да посреща гости в къщата си в софийския квартал Панчарево. Именно заради тези си качества тя държи избраницата на сина й също да е оправна домакиня и къщовница.

“Не знам, като ми дойде снахичката, как ще се съберем двете в тази малка кухня! Надявам се тя да може да готви и аз само да стоя отстрани и да я гледам”, заяви актрисата.

Припомняме, че онзиден Александър Кадиев беше засечен на морето с новото си гадже Таня. Актьорът от „Стъклен дом” е хлътнал до уши в брюнетката Таня, която е родом от Пловдив. Не се знае какви са й кулинарните умения, но тя е една от най-известните салса танцьорки в България. Хубавицата и Пацо са заедно отскоро. Искрите припламнали в Пловдив, когато актьорът посетил града под тепетата. Там Кадиев играеше в спектакъла „Горката Франция” в лятно кино „Орфей”.

Последвайте канала на

3030 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини