Брад Пит и Джоли отново може да заживеят на Острова

  • 15 август 2013 09:35

  • 3107
  • 0
Брад Пит и Джоли отново може да заживеят на Острова
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския отново може да се преместят да живеят с децата си във Великобритания, докато продължават снимките на продължението на "Z-та световна война", информира БТА.

Семейството миналата година се установи в имението Уентуърт в Съри край Лондон, докато Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския се снимаше във филма "Maleficent", а Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в - в сцени от "Z-та световна война" и "The Counselor". Сега те разглеждат имот в подобен район, където да отседнат догодина.

Децата на двамата актьори имат частни учители и не ходят на училище и преместването няма да е проблем. Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в ще прекара няколко месеца във Великобритания и в края на тази година за снимките на филма "Fury".

Последвайте канала на

Десислава Станева
3107 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини