Pixar прави нов финал на "Finding Dory"

  • 12 август 2013 14:34

  • 1301
  • 1
Pixar прави нов финал на "Finding Dory"
©

Pixar ще прави нов финал на анимационния си филм „Finding Dory". Промените се налагат заради документалната лента „Blackfish", съобщи „The New York Times", позовавайки се на служител студио.

Новият анимационен филм ще разказва историята на загубилата паметта си рибка Дори, която търси своите близки. Подробности около сюжета се пазят в тайна. Знае се само, че в края на филма героите трябва да заживеят във воден парк за развлечения.

Сега стана известно, че последната част от сценария ще бъде коригирана. На зрителите ще бъде дадена специална възможност да разберат, че героите имат право на избор да напуснат парка. Това се дължи на факта, че във филма "Blackfish" подобни места за развлечение бяха подложени на сериозна критика.

"Blackfish" на Gabriela Cowperthwaite разказва за косатка на име Tilikum. Животното е заловен през 1983 година и оттогава живее и участва в спектакли на различни водни паркове. За периода 1991-2010 бозайникът е убил трима човека - двама треньори и един посетител на парка). Според Cowperthwaite поведението му е свързано с мястото, където живее.

Премиерата на документалната лента бе през януари тази година.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1301 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ujk

2013.08.12 | 15:11

1
алчни за пари

Добави коментар

Водещи новини