Брус Уилис искал по $1 млн. на снимачен ден за "Непобедимите 3"

  • 09 август 2013 21:13

  • 5530
  • 4
Брус Уилис искал по $1 млн. на снимачен ден за "Непобедимите 3"
© Getty Images/Guliver

След като Силвестър Сталоун обяви Брус Уилис за "алчен и мързелив", медиите продължават да разнищват историята около премахването на екшън звездата от състава на поредицата "Непобедимите", която се готви за снимките на трета част.

Режисьорът, сценарист, продуцент и актьор в една от главните роли Сталоун обяви в "Туитър", че заменя Уилис с Харисън Форд, допълвайки "Чаках години за това!!!!". Така редица издания започнаха да публикуват подробности за "алчността" на Уилис.

"Холивуд рипортър" писа, че актьорът от "Умирай трудно" е искал хонорар в размер на 4 млн. долара за четири снимачни дни, след като първоначално за същото време са му били предложени 3 милиона.

"Гардиън" цитира лица, близки до продукцията, които споделят, че Уилис е бил изненадан от факта, че е бил заменен само в рамките на 48 часа с Форд - "по-добър актьор, много по-приятна личност и много по-интересна насока за филма", по думите им, пише "Дневник".

Известната поредица, чийто снимки бяха направени в България, се превърна в успех за звездата от "Роки" с формурала, която събира на едно място много екшън величия от миналото като Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Долф Лундгрен, Джет Ли, Джейсън Стейтъм и Мики Рурк.

За "Непобедимите 3" договор за участие вече има Уесли Снайпс, който наскоро излежа присъда за укриване на данъци, а освен това се носят и непотвърдени слухове за включването на Мел Гибсън и дори Стивън Сегал.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5530 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
хипикайеей

2013.09.16 | 16:32

4
Аз пък искам да е б а жена му на брус ххха ха ха
Мето

2013.09.16 | 16:32

3
Едно е да искаш, друго е да ти се даде...

2013.09.16 | 16:32

2
Моето ЛИЧНО мнение е че Брус Уилис не е само екшън актъор. Но истинските актъори са участвали при Тарантино. Брус си е откачалка и затова хората си го харесват. Екшъна при Сталоун е свързан само с хиляди патрони, 1-2 -ма убити, много мускули и малко акъл.

2013.09.16 | 16:32

1
Мръсен педераст знаеш ли кеде се намираш бе разглезена холивудска кучко и ти лайна сереш !

Добави коментар

Водещи новини