Ди Каприо е най - високоплатеният актьор в Холивуд

  • 02 август 2011 09:37

  • 2226
  • 0
Ди Каприо е най - високоплатеният актьор в Холивуд
© Guliver / Getty Images

Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е и Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една са най-високоплатените актьори в Холивуд.

Те оглавяват класацията на американското списание "Форбс". Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една заема първо място с изработените за една година 77 милиона долара.

Основно доходите му се генерират от ролите в трилърите "Злокобен остров" и "Генезис".

Очаква се в близко време на екраните да излезе и новият филм на Клинт Истууд "Хувър", където Ди Каприо се превъплъщава в образа на легендарния директор на ФБР.

Освен това актьорът ще изиграе и главната роля във филма "Великият Гетсби" на режисьора Баз Лурман по едноименния роман на Франсис Скот Фицджералд. Снимките ще започнат в началото на този месец.

На второ място в класацията със спечелени 50 милиона долара за изминалата една година се нарежда актьорът Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е. Доходите му са предимно за участието му във филма "Карибски пирати".

Тройката на лидерите по заплащане в Холивуд се допълва от Адам Сандлър, който неотдавна се снима в комедията "Жена на заем" заедно с Дженифър Анистън и Никол Кидман. Доходите на Дандлър са 40 милиона долара.

След него се нарежда Уил Смит с 36 милиона долара и Том Ханкс, който е изработил 35 милиона долара.  

Най-високоплатените актриси

Последвайте канала на

Весела Найденова
2226 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини