Робърт Дауни младши ще се вихри в още два филма "Отмъстителите"

  • 21 юни 2013 13:39

  • 2292
  • 0
Робърт Дауни младши ще се вихри в още два филма "Отмъстителите"
© Getty Images

Робърт Дауни младши сключи договор за още два филма "Отмъстителите" и отново ще се изяви като Железния човек/Тони Старк.

Актьорът, който е на 48 години, беше една от големите звезди на филма за супергерои, в който едновременно се изявиха Железният човек, Хълк, Капитан Америка, Черната вдовица. "Отмъстителите" зае трето място по приходи за всички времена с 1,5 милиарда щатски долара, спечелени от прожекции в целия свят.

Очаква се в продълженията да се включат Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало и Скарлет Йохансон. Пускането по екраните на "Отмъстителите 2" е планирано за 1 май 2015 г. Режисьор на филма е Джос Уедън. От киностудиата "Марвел" казаха, че той ще е със супергероите от първия филм, като ще има и непознати образи.

Трите филма "Железният човек" с Робърт Дауни младши донесоха над 2,4 милиарда от прожекции по света. "Железният човек 3", който излезе по екраните миналия месец, стана най-печелившият филм на годината с 1,2 милиарда долара в световния бокс-офис, като зае пето място в класацията за всички времена.

Последвайте канала на

2292 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини