Спилбърг: 3D филмите не са за всеки

  • 27 юли 2011 14:24

  • 1439
  • 0
Спилбърг: 3D филмите не са за всеки
©

"Хората, които правят 3D филм просто, за да го комерсиализират, а на практика не знаят как да го направят, е по-добре да помислят как да намерят режисьори или други сътрудници, които да ги научат как наистина се прави 3D. Защото не става дума само да сложиш нови лещи на камерата и да забравиш за тях", възмущава се Спилбърг.

"Нужно е много внимателно обмисляне. Триизмерният филм променя изцяло подхода ти към позициониране на камерата. Така че, 3D филмите просто не са за всеки".

Номинираният шест пъти за "Оскар" за най-добър режисьор се надява, че 3D скоро ще спре да бъде забелязван от зрителите и ще се превърне в още един инструмент в помощ на по-истинското разказване на една история, посочва perezhilton.com.

"Може би тогава цените на билетите ще станат сходни с тези за 2D лентите и зрителите няма да бъдат карани да плащат безумни суми, за да гледат триизмерен филм".

64-годишният режисьор, чието богатство се изчислява на 3 млрд. долара, има яхта за 360 милиона долара, снабдена с площадка за хеликоптер, два басейна, спа, стая за масажи и две кинозали.

Contactmusic съобщава, че именно с тази яхта преди няколко дни Спилбърг е бил глобен от италианските власти със 172 евро, тъй като се е приближил на непозволено разстояние от бреговете на о-в Сардиния. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
1439 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини