Бен Афлек води За За Габор у нас

  • 26 юли 2011 21:12

  • 1647
  • 0
Бен Афлек води За За Габор у нас
© интернет

94-годишната кинолегенда За За Габор ще пристигне в България за може би последната роля в кариерата си.

Тя ще се завърне на снимачната площадка благодарение на Бен Афлек и режисьорския му дебют “Арго”. Актрисата е с ампутиран крак и на легло след множество операции, но е приела предложението за епизодична роля в екшъна, който ще се снима в България. Заплатата й ще е $40 000 на ден.

Във филма Бен Афлек е режисьор и продуцент, а Джордж Клуни ще изиграе главната роля. 38-годишният холивудски ас отишъл лично в дома на Габор, за да я помоли да участва в лентата.

“Жена ми е много щастлива, че й предложиха ролята. Развълнувана е и вече работи усилено, за да си научи репликите, които трябва да каже”, сподели пред „Билд” 68-годишният съпруг на Габор принц Фредерик фон Анхалт. Той разкри, че в една от сцените кинолегендата седи на стол, облечена във вечерна рокля, и казва: “Да имате хайвер, Джордж?” Фредерик фон Анхалт също има епизодична роля в “Арго” като собственик на ресторант.

Снимките на лентата ще се проведат на терени в “Ню Бояна”, които Афлек огледа още през април. Филмът ще трябва да бъде завършен до 2013 г. Той ще разказва за операцията на ЦРУ по спасяването на американски дипломати, държани като заложници в Техеран през 1979 г. Сценарият е базиран на статия от списание Wired. Текстът на журналиста Джошуа Биърман е със заглавие “Как ЦРУ използва фалшив научнофантастичен номер, за да спаси американци в Техеран”.

Последвайте канала на

1647 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини