Испания почете Бандерас

  • 30 март 2013 11:25

  • 2780
  • 0
Испания почете Бандерас
© Getty Images

Особено популярният холивудски актьор Антонио Бандерас бе почетен в родината си Испания, съобщи ТВ 7. Той гостува на ежегодния Великденски фестивал в град Малага и бе обявен за почетен гост на церемонията. Местните жители го приеха за член на Испанския легион, който традиционно участва в религиозната процесия на братството Мена.

Съпругата на Бандерас, актрисата Мелани Грифит, аплодира удостояването на съпруга си, който за случая носеше специалната легионерска шапка чапири.

В момента актьорът снима филм, който ще разкаже историята на 33-мата чилийски миньори, които бяха затрупани под земята след авария в мината Сан Хосе. Случаят на "Los 33", наименованието, под което ще останат в историята групата миньори, привлече вниманието на хора от целия свят. Стотици хиляди тръпнеха в очакване и се вълнуваха от съдбата им.

Акцията по спасяването на мъжете се проведе с помощта на специалната капсула на име "Феникс", с която един по един миньорите се изкачиха обратно на повърхността на земята.

Актьорските редици все още не са запълнени. Антонио Бандерас обаче ще бъде част от състава, а режисьорското място е заето от Патрисия Риген.

Последвайте канала на

2780 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини