Робин Худ се завръща към киното

  • 04 март 2013 19:00

  • 944
  • 0
Робин Худ се завръща към киното
©

Три години след филма на Ридли Скот с Ръсел Кроу, Робин Худ отново ще взима от богатите и ще дава на бедните от големия екран. Според сайта Deadline съосновата от Стивън Спилбърг компания Dreamworks и режисьорът Скот Уаг планират нова екранизация по средновековните легендите за героя, но този път с повече екшън и "а ла "Бандата на Оушън".

Друга любопитна подробност е, че сюжетът няма да се фокусира единствено върху Робин Худ, а ще отдели много повече внимание и на неговите помощници, укриващи се в Шерудската гора. Работното заглавие на продукцията пък е Merry Men, пише dnevnik.bg.

Уаг е обвързан и с друг предстоящ филм – кино адаптацията по играта Need For Speed. Биографията му също така включва работа по каскадите в продукции като "Последният мохикан", "Батман завинаги", "Всемогъщия Брус", "Грозни като смъртта" и "Господин и госпожа Смит"

По време на появата на филма на Ридли Скот, режисьорът загатна за втора част, но засега няма официална информация дали тази идея все още попада в плановете му или е оставена назад покрай смесените отзиви към продукцията. Три години по-късно той всъщност работи по продължение, но на последния си филм "Прометей".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
944 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини