Скарлет Йохансон готви женска банда

  • 28 февруари 2013 09:56

  • 2218
  • 0
Скарлет Йохансон готви женска банда
©

Скарлет Йохансон се готви за втори опит за музикална кариера. Актрисата обяви, че съвсем скоро, заедно с няколко приятелки, ще представят нова женска музикална група.

Залитането по музиката вече не е само хоби за звездата. Открай време Скарлет Йохансон демонстрира таланта си на певица. Актрисата има няколко музикални изяви. Последната й е истински пробив. Тя изпя песента "Before My Time" от филма "Chasing Ice". Благодарение на лиричния саундтрак Скарлет Йохансон получи първото си музикално признание в началото на годината, когато беше номинирана за "Оскар" в категорията за най-добра песен към филм, предаде БНТ.

Очаквано обаче тя загуби статуетката, която отиде в ръцете на абсолютната кралица на музикалната сцена Адел за песента й "Скайфол" към последния филм за Бонд.

Наскоро Скарлет Йохансон разкри плановете си да създаде женска банда, съвместно с няколко свои приятелки. Красивата актриса издаде, че с момичетата вече работят по проекта. Най-вероятно групата ще се казва "One". Останалото Скарлет за сега запазва в тайна.

Последвайте канала на

2218 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини