Истинската Бионсе в "Животът е само една мечта" (галерия)

  • 14 февруари 2013 09:40

  • 2422
  • 1
Истинската Бионсе в "Животът е само една мечта" (галерия)
© Getty Images

В Ню Йорк се състоя премиерата на документалния филм на Бионсе "Животът е само една мечта". В него певицата разкрива много неизвестни факти от личния и професионалния си живот. Събитието беше уважено от редица знаменитости, сред които прочутата американска водеща Опра Уинфри.

Чрез филма "Животът е само една мечта" Бионсе кани почитателите си в своя най-интимен свят. Дискретната иначе поп-дива, сега споделя неподозирани детайли от житейския си път като звезда, майка и съпруга. Лентата включва непоказвани моменти от сцената и личния живот на певицата. Има кадри от началото на бременността й, на които показва своето коремче.

Половинката на Джей Зи разказва, че винаги се е притеснявала за това колко от личния си живот да разкрие пред света, предаде БНТ. Основната идея на филма е да покаже какво стои зад кулисите, как Бионсе работи в студио и се готви за концерти. Лентата проследява стъпките, които тя извървява, за да стигне до върха на славата.

"Развълнувана съм повече от всякога, защото този филм показва нейното израстване и умението й винаги да контролира ситуацията. Тя е много умна, много разумна и съм щастлива, че хората ще могат да го видят", коментира с умиление майката на певицата Тина Ноулс.

31-годишната звезда винаги е била в центъра на вниманието. Първо като член на известната момичешка група "Destiny Child", а след това и като соло изпълнител и актриса. През годините Бионсе се изправя пред няколко изпитания и премеждия. Но днес е благодарна, че е минала през тях.

"Страхотно е да зная, че цялата упорита работа, всички борби и сълзите, за всичко е имало причина и си е заслужавало. Те са част от живота и аз го осъзнавам едва на този етап. Тази възраст е толкова прекрасна, защото виждам всичко по различен начин и се надявам, че мога да го споделя с други хора."

Централно място във филма заема и дъщеричката на Бионсе Блу Айви Картър. За ролята си на майка певицата сподели, че е най-великото и вълнуващо преживяване от всичко на света.

Последвайте канала на

2422 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.22 | 11:03

1
Ееее, все това бидонсе вече ми писна от тая. To голямата реклама, голямото лансиране.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини