Снимат филм за Майкъл Хътчинс

  • 23 ноември 2012 19:20

  • 1857
  • 0
Снимат филм за Майкъл Хътчинс
©

Животът на фронтмена на австралийската рок банда Инексес Майкъл Хътчинс, който се самоуби преди 15 години, ще бъде разказан в нов филм, съобщава БТВ.

Бившият холивудски сценарист Боби Галински, известен с работата си по трилъра с Кийфър Съдърланд "Flatliners", заяви пред Ей Би Си, че кастингът за лентата ще започне догодина. "Това е голяма задача, аз съм сценарист от 35 години и повече от десет години това е нещо, което исках да направя", сподели Галински.

Филмът ще се нарича "Сблъсък на два свята" и се основава на книгата "Просто мъж - истинският Майкъл Хътчинс", написана от майката и сестрата на певеца, върху която Галински получил права. "Бихме искали да започнем от детството му и това, което го е направило мъж, след това еволюцията, довела до влизането му в Инексес и как това го е променило, а после, разбира се, личния му живот", заяви Галински.

"Искам филмът да е за неговия вътрешен свят, а не просто за човека, когото виждахме на сцената. Какво го е тласкало напред, какви са били демоните му, какви са били любовите му, не човекът, когото виждаме на сцената за няколко часа", допълни той.

Инексес бяха едни от най-големите световни музикални звезди в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век, благодарение до голяма степен на харизмата на Хътчинс. Групата създаде редица хитове, които станаха известни в цял свят.

Хътчинс имаше редица любовни афери в живота си с известни актриси, модели и певици, включително Кайли Миноуг. Той беше открит мъртъв в хотелска стая в Сидни през 1997 г., а съдебните медици установиха, че смъртта му е самоубийство, тъй като певецът бил депресиран и под влиянието на наркотици и алкохол.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1857 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини