Делата, които започнат сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени

  • 12 септември 2024 05:56

  • 2031
  • 0
Делата, които започнат сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени
© pixabay

Луната е в знак Козирог от 05:39ч до 10:55ч на 14 септември

Козирогът е архитектът на зодиакалните знаци – той символизира структура, практичност, авторитет, работа с конкретни идеи, постоянство и изкачване по стълбата за постигане на цели. Когато Луната преминава през знака Козирог, вероятно ще изпитваме нужда да въведем ред в живота си.

Уязвими са жлъчен мехур, кожа, костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 16:26ч

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Делата, започнати в 10 лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Следва 11 лунен ден от 16:26ч на 12 септември до 17:17ч на 13 септември

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности.

Не давайте на никого личните си вещи, ако не искате да ви напусне късметът

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2031 0

Свързани новини

Водещи новини