По това време хората лесно могат да крият своите вътрешни „демони“ зад красиви маски

  • 09 август 2024 06:13

  • 2004
  • 0
По това време хората лесно могат да крият своите вътрешни „демони“ зад красиви маски
© pixabay

Луната е в знак Везни до 01:35ч на 11 август 

Тук Луна се превръща в романтична дама, която се върти около вернисажите и се опитва да избегне всичко грозно и грубо. Опитайте да се обградите с всички най-красиви неща. Добър момент е да влезете в магазина с пердета, дрехи, съдове и всичко, което можете украсете дома си. Не се отказвайте от желанието да купите елегантни салфетки.

Усеща се атмосфера на покой и хармония. В тези дни, хората са по-смирени и миролюбиви, по-малко възникват караници и са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Луна във Везни обвива хората в очарователен облак и всеки по принцип е способен да се разбира с другите. 

Докато Луната е във Везни, трябва да внимавате със срещите и запознанствата: по това време хората лесно могат да скрият своите вътрешни „демони“ зад красиви маски, които ще избухнат веднага щом Луната премине в друг знак. Така че бъдете готови за факта, че вашият идеален бъдещ/а бивш/а може да се превърне в непоносим задник.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 11:11ч

следва 6 лунен ден от 11:11ч на 9 август до 12:13ч на 10 август

През този период се усеща спокойствие и баланс. Според вярванията, числото 6 носи успех. Камъни като тюркоаз и мрамор ще засилят ефекта от положителни енергийни потоци през този ден. Цветът на деня е синьото и неговите по-тъмни нюанси. Символ на деня са облаци, жерав, свещената пророческа птица Ивик. Добре е да медитирате върху тези образи.

Жеравът не е избран случайно за символ на този ден, тъй като се смята, че шестият лунен ден е свързан както с елементите на водата, така и с елементите на въздуха. Поради това събитията от този период се отличават с лекотата на въздуха и плавния поток на водата.

Времето е идеално за осмисляне на всички събития, които наскоро са се случили в живота. Този период е даден, за да може човек да се адаптира към новите условия, които е донесъл новият лунен месец. 

Внимавайте да не загубите нищо в този ден – това, което се губи днес, никога няма да се върне

Шестият лунен ден в известен смисъл може да се счита за адаптация след трансформацията на предишния ден и е предназначен за това човек да има възможност постепенно да свикне с обновеното си аз, така да се каже, да почувства себе си в нова "кожа".

Тибетските астролози също така не препоръчват да предавате лични вещи на никого по това време, като твърдят, че по този начин човекът, на когото предавате нещата си, отнема вашия мир и късмет заедно с тях. Смята се, че те ще изтекат като „вода” или ще се „изпарят” като „въздух” в шестия лунен ден.

Това е време на почивка, пасивност и в някои отношения дори съзерцание. Сега трябва да бъдете внимателни и да не се поддавате на провокации, да запазите спокойствие и толерантност към случващото се. Не започвайте да изяснявате нещата. По-добре е да вземате важни решения в по-подходящ момент.

В шести лунен ден бъдете като водата, в която всичко се отразява, но нищо не се задържа. Бъдете като въздуха – леки, спокойни, но същевременно подвижни. Тези, които поддържат вътрешно равновесие, ще прекарат това време с удоволствие.

В шестия лунен ден трябва да купувате само стоки, които са свързани с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, пособия за рисуване, музикални компактдискове, билети за театър, билети за музеи и т.н. Възможно е да възникнат проблеми с придобиването на всичко останало.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2004 0

Свързани новини

Водещи новини