Слънце секстил Уран – идеално за търсене на нови възможности

  • 16 юли 2024 15:18

  • 630
  • 0
Слънце секстил Уран – идеално за търсене на нови възможности
© Pixabay

На 18 юли Слънцето сключва хармоничен аспект секстил с Уран. Слънцето в астрологията представлява нашия външен вид, съзнание и нашето его. Когато Уран влезе в аспект със Слънцето, той действа като будилник. Хармоничното съчетание между Слънце и Уран оказва влияние върху коронната част на главния мозък, коронната чакра, където са разположени творческите способности, чрез които човек възприема, усвоява и проявява висшите идеи, идващи от света на Мъдростта.

Нуждата от независимост става по-интензивна сега. Мнозина ще намерят сили да се откъснат от връзки или ситуации, които са били важни досега за тях. Секстилът е мек аспект и обикновено притокът на уранови енергии не се оказва особено разстройващ.

Този аспект носи приятни изненади, неочаквани и вълнуващи срещи. Добър момент да се опита нещо ново, интересно, вълнуващо. Креативността се повишава и желанието да се изрази приятната и хубава страна на личността. Слънцето в добър аспект към Уран ни напомня, че креативността и оригиналността са ключови съставки за успеха на всяко начинание или бизнес. Определете какво ви прави уникални и го развийте. Възникват нови интереси.

Слънцето в Рак ни кани да осъзнаем емоциите си и когато е в добър аспект с Уран, това ни помага да ги изразяваме по-леко, съответно действа на терапевтично ниво.

Благоприятно за общуване и групови дейности. Любопитството и изобретателността позволяват да се правят нови открития. Научните, електронните и интернет теми могат да събудят интереса. Отлично време за занимания с астрология, хюман дизайн и други подобни, както и за социални контакти, присъединяване към групи и организации, по-специално хуманитарни, изследователски, езотерични, астрологични.

Може да ви е трудно да се придържате към рутината. Ще се почувствате енергични и ентусиазирани да се освободите от ограничаващите влияния и всичко, което е ограничавало способността ви да изразите своята автентичност. Когато транзитното Слънце образува секстилен аспект с Уран, енергията на тези дни е идеална за търсене на нови възможности. Време е да прегърнете промени и иновации в структурите на живота си.

Аспектът между Слънце и Уран съвпада с 13 лунен ден, като преобладаващ за деня, който е магически ден. Добре е да се четат книги, да се получава нова информация, да се търси и усвоява мистично знание. Символите в сънищата през този период носят в себе си ключ към дълбоко подсъзнателни процеси. При правилно тълкуване могат да покажат пътя на човек, който може да извърви без проблеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
630 0

Водещи новини