Не си давайте личните вещи в този ден на никого – ще изтече късмета ви

  • 10 юли 2024 05:48

  • 2619
  • 0
Не си давайте личните вещи в този ден на никого – ще изтече късмета ви
© pixabay

Луната е в знак Дева, където ще остане до 05:08ч на 12 юли.

Това са дните, в които човек става много по-практичен и рационален, разумен в действията и финансите си. Хората показват педантичност, внимание и чувство за отговорност. Може да са твърде придирчиви към незначителните детайли, да не придават значение на нещо важно, което изисква внимание. Подходящо време за рутинна и еднообразна работа. Много повече внимание се обръща на малките неща и детайлите. Тези дни избягвайте да сте твърде критични към себе си и хората. Началото на дейности, свързани с работа с документи, ще бъде успешно. Взаимодействието с банките през този ден е най-градивно.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:17ч на 10 юли до 11:20ч на 11 юли

Най-благоприятният ден от първата фаза на Луната. Символът на този лунен ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му се свързва с плодородието, за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. И на тях трябва да им се обърне внимание. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

Работа, бизнес: Денят ще бъде благоприятен за сключване на договори и осъществяване на важни сделки. Можете също така да започнете нови проекти или да потърсите работа. Ако планирате да тръгнете на пътешествие, то побързайте да го направите в шестия лунен ден. Препоръчително е да изплатите всички дългове, но не трябва да поемате нови. Преместването на ново място ще има положителни последици.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Това е един от най-щастливите дни на лунния месец. Ако се вслушате в интуицията си, тя ще ви помогне във всичките ви начинания, всяко ваше действие ще доведе до благоприятни последици, ако носи положително послание. Старайте се да държите емоционалните си импулси под контрол. Можете да посветите този ден на разходка сред природата, ако имате такава възможност.

Здраве: Не се препоръчва да пушите в този ден, ако имате такъв навик. Това може да увреди дихателната система. Също така избягвайте да пиете студени напитки или сладолед. Ако изведнъж започне да ви боли гърлото, опитайте се да намерите грешка в последните си действия.

Отношение и любов: Денят ще бъде ползотворен във всички видове комуникация. Голяма е вероятността вашата половинка да се вслуша във вашата гледна точка. Освен това е чудесен момент да започнете нова връзка и да признаете чувствата си. Бракове, сключени в такъв ден, много рядко водят до развод. Дете, заченато на този ден, винаги ще се стреми да стане по-добро.

Не бива да си давате личните вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да отнеме вашето спокойствие и късмет: те ще „изтекат” като вода или "ще отлетят" като птицата на 6-ия лунен ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2619 0

Свързани новини

Водещи новини