Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

  • 24 юни 2024 08:53

  • 11460
  • 0
Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни
© pixabay

Астро-аспекти

На 26 юни Меркурий тригон Сатурн

На 29 юни Венера секстил Марс

На 29 юни Сатурн става стационарен и следва ретроградност

На 30 юни Меркурий секстил Уран
 

Луната през седмицата преминава в знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –24, 26, 27, 30 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  24, 25, 27, 28, 29, 30 юни

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

24.06. 06:07 - 24.06. 06:15
26.06. 01:31 - 26.06. 09:09
28.06. 11:46 - 28.06. 11:53
30.06. 07:58 - 30.06. 15:01

Овен – Тази седмица продължава периодът на повишено напрежение и неразбирателство, като краят ѝ най-вероятно ще бъде много по-спокоен и хармоничен. Изпускане на парата по друг начин и подобряване на комуникацията ще бъде особено важно, ако трябва да вземете някои важни решения или да планирате някои важни неща, като пътуване, преговори... Звездите отбелязват, че трябва да се възползвате от благоприятна възможност и да се погрижите за любовния си живот. Сега ще бъде много по-лесно да се справите с трудностите и да направите значителна стъпка в подобряване на отношенията.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Телец – Началото на седмицата може да бъде малко напрегнато за Телците. Представителите на знака трябва да се опитат да подходят по-реалистично към текущата ситуация в работата и да преценят по-трезво своите шансове и възможностите. Ще се изправите пред предизвикателство, трудно ще стигнете до рационални решения и комуникация, но накрая все пак ще успеете. Родените през последната десетдневка, могат да бъдат малко дезориентирани, да имат лоша организация и други пречки, които ще възпрепятстват общуването, особено с противоположния пол. Не е изключено някои планове да се провалят.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Тази седмица ще бъде вдъхновяваща и ще ви насърчава да се отдалечите от установените стереотипи. Време е за промяна. Не се страхувайте да допуснете нещо ново в живота си или да промените рутината си. Вашето въображение и креативност са силно подчертани. Нервността може все още тлее в някои от вас и в тези моменти гледайте да не нарушите много отношенията си с любимия човек. Ако сте правили планове за пътуване, не е лоша идея да се заемете с тази тема малко по-сериозно. Възможни са леки проблеми с храносмилателния тракт, така че внимавайте за диетата си.

Благоприятни дни – 24, 25, 29, 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак – Някои ще продължат да бъдат все още във фазата на интроспекция, задълбочен личен анализ, от който ще се опитат да направят изводи, които да им позволят да коригират грешките, направени преди това. В момента те не владеят ситуацията, събитията се развиват извън влиянието им. Вашата задача тази седмица  е да поддържате курс, който да ви отведе по-близо до целта. През уикенда съдбата ще бъде малко по-благосклонна към вас. Дайте всичко от себе си във връзките си. Планирайте почивки, излизания с приятели, всякакви събирания и общуване, които ще ви харесат.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 29, 30

Лъв – През седмицата ще се чувствате претоварени от работа и общуване с колеги и клиенти. Независимо от количеството енергия, което влагате, много неща могат да останат недовършени, но без пряка ваша вина. Просто се старайте да държите правилната посока и ще изплувате от неприятностите. След сряда всичко ще започне да се подрежда, особено ще забележите подобрение в сферата на любовта и семейството. Свободните Лъвове могат да се влюбят, има голяма вероятност да срещнат някой нов и интересен човек, с когото да влязат в романтична връзка.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Ще се нуждаете от повече внимание тази седмица, а звездите ви съветват да се въздържате от проява на излишни емоции, за да бъдат действията ви по-ефективни и креативни. В този момент е особено важно да действате в правилната посока. Седмицата е благоприятна и за всякакви дейности и начинания, свързани с общуване, образование, технически умения, писане, пътувания... Може да разчитате, че най-накрая ще получите заслужените заслуги и похвали, усилията ви ще се изплатят. Свободните представители на знака да се постараят да излизат повече и да общуват с различни хора.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни – Везните ще бъдат принудени да действат по-сериозно тази седмица. Многото задължения и кратки срокове ще ви принудят да работите „на пълна пара“, но колкото и предизвикателства да стоят пред вас, вие ще ги преодолеете с невероятна елегантност и спокойствие. Що се отнася до любовта, може да се наложи да преосмислите някои от житейските си ценности и да направите „нов завой“. Бъдете готови за нови преживявания, запознанства и романтика с хора, които преди не биха привлекли вниманието ви. Ако сте във връзка, ще успеете да изчистите нещата, които ви пречат по пътя към пълната хармония.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Скорпион – Тази седмица ще сте особено енергични. Пред някои от вас се откриват страхотни възможности за напредък в работата и би било жалко да не се възползвате от тях. Звездите казват, че ще имате много успехи във всички бизнес начинания, независимо дали става въпрос за нови проекти или завършване на стари. От вас се очаква да проявите нестандартен, оригинален подход. Колкото повече общувате и се срещате с нови хора, толкова по-големи са шансовете ви да привлечете успех. В любовта засега е спокойно за обвързаните, а свободните ще се окажат на кръстопът.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец –  През седмицата ще трябва да повишите активността си на работа. Това е благоприятно време за много области в живота им – общуване, пътувания, любовни връзки и други... Както творческата дейност, така и интимните отношения също са подчертани в този период. Звездите казват, че би било добре да отделяте време за себе си, да работите върху укрепването на собственото си здраве, да се отървете от лошите навици и да въведете нов начин на живот. Ще можете да почувствате ползите от тези промени много скоро. 

Благоприятни дни – 24, 25, 29, 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог – Тази седмица мнозина ще се чувстват малко объркани, напрежението в работата ще е голямо и е възможно да започнат да се съмняват в себе си и способностите си. За щастие през уикенда ситуацията малко ще се изясни, представителите на този знак ще се почувстват по-добре, по-спокойни и по-лесно ще балансират работата с удоволствието. Ако има възможност за ново запознанство или романтика, не я пропускайте. Вашата привлекателност е неоспорима, просто не се оставяйте да бъдете повлияни от чуждото мнение и да избирате извън вашите интереси и предпочитания.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 29, 30

Водолей – Тази седмица ще бъдете изключително креативни, ще имате страхотни идеи за подобряване на работния процес, реорганизиране на съществуващи задачи... Отлично ще се справите в решаването на трудни проблеми, сложни взаимоотношения, така че мнозина ще поискат съвет от вас. Звездите обаче ви предупреждават да не вземате внезапни решения преди уикенда, особено ако е необходимо вашето съдействие по семейни въпроси. Има голяма вероятност да не успеете да намерите правилния подход. 

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби – Всеки ден се чувствате все по-сигурни, по-добри и по-спокойни. Някои съмнения, които сте имали в работата, ще бъдат разрешени и ще имате по-ясна посока, в която искате да вървите и която смятате, че ще ви донесе успех. Тези, които не са още във връзка, биха могли да срещнат човек, който ще им се стори мистериозен, но който може да е „правилният“ за тях. Заетите представители на този знак са подложени на натиск да вземат някои важни решение за съвместния си живот, независимо дали става дума за брак, преместване на ново място, продажба на недвижим имот... Не бързайте!

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11460 0

Свързани новини

Водещи новини