На този ден във всеки „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново

  • 14 юни 2024 06:02

  • 6715
  • 0
На този ден във всеки „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 21:13ч на 14 юни

Важно е да бъдете внимателни в комуникацията си през това време, да мислите обективно и рационално, опитвайки се да покажете съпричастност към другите хора. Събитията от деня ще са в сянката на известно напрежение и несигурност. Може да изглежда, че нещата не се движат по предварително определен път. Отдава се значение на детайлите и предпазните мерки. Всички стават по-събрани и по-лесно се справят с рутинните задачи. Периодът е спокоен емоционално, въпреки че в него има нотки на здрав егоизъм. Периодът на Луната в Дева е свързан с емоционалните нужди и вътрешни чувства. По това време чувството на потиснатост, несигурност и уязвимост може да се увеличи.

Дева е знак на здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето.

Луната е на празен ход от 20:55ч до 21:13ч, след което преминава в знак Везни.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:32ч

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Работа: по-добре е да отложите финансови операции. Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Това е чудесно време за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Водата днес има голяма лечебна сила.

Следва 9 лунен ден от 13:32ч на 14 юни до 14:33ч на 15 юни

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6715 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини