В този ден висшите сили дават втори шанс, ако човек заслужава

  • 13 юни 2024 06:00

  • 17048
  • 0
В този ден висшите сили дават втори шанс, ако човек заслужава
© pixabay

Луната е в знак Дева до 21:13ч на 14 юни

Използвайте енергията си мъдро и я насочете към това, което наистина има значение. Когато Луната е в Дева, у хората се пробуждат дисциплината и трудолюбието. Всички стават по-събрани и по-лесно се справят с рутинните задачи. Периодът е спокоен емоционално, въпреки че в него има нотки на здрав егоизъм. Периодът на Луната в Дева е свързан с емоционалните нужди и вътрешни чувства. По това време чувството на потиснатост, несигурност и уязвимост може да се увеличи. Важно е да бъдете внимателни в комуникацията си с другите през това време.

Дева е знак на здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Когато Луната е в този знак се поставят най-правилните диагнози. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 12:30ч 

Днес се очакват промени. Пригответе се за изненади и промени в плановете. Това време ще бъде изпълнено с енергия и възможности за саморазвитие. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни при вземането на решения, тъй като те могат да бъдат необмислени. Останете спокойни и балансирани, за да се справите с възможните трудности. Направете усилие да постигнете целите си и да преодолеете препятствията.

Дори да ви провокират, не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите все още е голяма. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро лъжата ще стане истина. Добрите желания също могат да се сбъднат. Хубаво да се молите – молитвите ви, ако са правилни ще бъдат чути. 

Да не се отправят проклятия по адрес на друг човек, тъй като са силно действащи и бързо се сбъдват, но могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. 

Сложно време, в което "мълчанието е злато"

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото трябва да се пази от преохлаждане. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Следва 8 лунен ден от 12:30ч на 13 юни до 13:32ч на 14 юни

В този ден висшите сили дават втори шанс на човек. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. 

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. 

В 8 лунен ден става обновяване на всяка клетка на организма. Характерни са емоционална нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да се избегнат и по-добре е да се въздържате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17048 0

Водещи новини