Всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в този ден

  • 06 юни 2024 05:57

  • 3065
  • 0
Всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в този ден
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 15:42ч на 7 юни

Покровителят на Близнаци, Меркурий, се отличава с неспокойствие и жажда за приключения. Господарката на нощното небе е изнервена от такова съседство - докато тя се разхожда по небето през съзвездието Близнаци, всичко може да се случи. Може да има известна емоционална умора и намалена активност. Препоръчително е да избягвате големи планове и сложни задачи, тъй като могат да възникнат пречки. Това време обаче може да бъде благоприятно и за завършване на проекти и саморазвитие. Важно е да обърнете внимание на вътрешните си нужди и да си осигурите почивка. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:11ч до 15:38ч на 6 юни

Този е един от най-лошите и опасни дни на лунния месец, в който става сблъсък на добрите сили със злите. В този лунен ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Остава да преминем последния ден на лунния цикъл, който е като тест - Ден на кармичното възмездие. На този ден е възможно да се проследи бързото действие на кармата. Буквално всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се опитайте да мислите позитивно, да казвате само хубави неща и да направите нещо приятно за някого. 

Не започвайте нищо, освен най-необходимите домакински и ежедневни задачи.  В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Избягвайте по възможност пътувания, защото се увеличава вероятността от аварии и непредвидени опасности.

Стремете се само към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте влизане в спорове и конфликти.

Нужно е да се спазва пост и умереност, да се прояви смирение и покаяние. По-добре е да не се предприема нищо сериозно и даже да не се планира. Добре е да се извършват различни очистителни процедури, както в битов, така и в духовен смисъл. Хубаво е да опушите стаите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си как водата отмива цялата тъмна енергия от вас.

Новолуние в 15:38ч и започва 1 лунен ден до 06:00ч на 7 юни

Повече за новолунието може да прочетете тук:

Новолуние в Близнаци – приветстваме началото на нов лунен цикъл

1 лунен ден е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови идеи, направете списък с желанията си, записвайте своите сънища и мисли.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3065 0

Свързани новини

Водещи новини