Бъдете внимателни към промените и готови бързо да се адаптирате към новите обстоятелства

  • 13 май 2024 05:51

  • 3370
  • 0
Бъдете внимателни към промените и готови бързо да се адаптирате към новите обстоятелства
© pixabay

Луната е в знак Рак до 13:37ч на 13 май

Най-успешните начинания ще бъдат свързани с ирационалните нужди и най-съкровени желания. Следвайте повелите на душата си в този лунен ден и се откажете от начинания, които противоречат на вътрешната ви същност. Благоприятно за себеизразяване чрез творчество. Не бива да се претоварвате физически. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Луната е на празен ход от 12:14ч до 13:37ч. Време, в което не трябва нищо важно да се предприема.

В 13:37ч Луната преминава в знак Лъв, където ще остане до 00:34ч на 16 май.

Благоприятно за подобряване на външния вид, промяна на стила, нов образ. Търсене на работа, интервю, влизане на нова позиция. В областта на връзките не дразнете партньора си с думи и действия, които могат да наранят гордостта му.

Източникът на младост и красота в това време ще бъдат растителни масла и екстракти от слънчеви растения: цитрусови плодове, шафран, розмарин, невен, лайка, слънчоглед, маслина, липа. Парафинова терапия (вани и апликации с восък, прополис или парафин). Терапия с камъни (масаж с горещи камъни). Антицелулитен масаж. Избягвайте стресови ситуации. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:23ч на 13 май до 11:30ч на 14 май

В този ден всички думи притежават особена сила и следователно се изисква съзнателно отношение

Един от благословените дни. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Енергията на живота в 6-ия лунен ден представлява вдишване и издишване, поглъщане и освобождаване. На този ден Въздухът и Водата са изпълнени с все по-чисти и по-високи вибрации.

Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Символи на този ден са: облак, мост, дъга, жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Енергията на този ден помага да разперите криле за по-високи начала – това са неща, които наистина ви вдъхновяват. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония на мястото, където се намирате.

Възможно е да имате усещане за ярко вдъхновение и мотивация. Необходимо е да бъдете внимателни към промените и готови бързо да се адаптирате към новите обстоятелства. Денят е благоприятен за развитие на творчески идеи и стартиране на нови проекти. 6 лунен ден е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници. Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Подстригване на 13 май

До 13:37ч нарастваща Луна в Рак

Благоприятно за подстригване: Подстригването е благоприятно за суха, чуплива, отслабена коса и за подстригване на накъсани краища. Освен това раздялата с косата в този лунен ден носи психологически ползи: помага за облекчаване на натрупания стрес, освобождаване от тревожни мисли, тъга и депресия. Докато подстригвате косата си, представете си, че се разделяте с негативността завинаги! Тогава ще почувствате облекчение и ще се заредите с позитивизъм до края на лунния месец.

След 13:37ч нарастваща Луна в Лъв

Има плюсове и минуси за подстригване: Подстригването при Луна в Лъв насърчава растежа на косата и подобрява настроението на притежателя си. Можете да прибегнете до подстригване, ако е много необходимо, а също и да отрежете краищата на разцепените коси. Но не забравяйте, че нарастващата Луна в Лъв увеличава стойността на косата в този лунен ден, косата е вашето богатство и ако има склонност към падане, тогава не бързайте да се разделите с косата си точно в този ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3370 0

Свързани новини

Водещи новини