Щастливите дни през месец май за всеки зодиакален знак

  • 01 май 2024 17:00

  • 10433
  • 0
Щастливите дни през месец май за всеки зодиакален знак
© Unsplash

Хороскопът за май носи важни промени и възможности за всеки зодиакален знак. От ретроградността на Плутон до преминаването на Юпитер в знак Близнаци на 26 май. Всяко движение на планетата носи със себе си нова перспектива и посока в живота ни.

През този месец Меркурий преминава от Овен в знак Телец на 15 май, а Слънцето на 20 май и Венера на 23 май пристигат в Близнаци. Марс също смени знака и ще транзитира в знак Овен. Всички тези астрологични събития ще направят май наистина специален.

Вземете предвид щастливите дни както за вашия знак, така и за асцендента и ги използвайте, за да вземете решения, да направите промени или просто да се насладите на даровете на Вселената.

Овен

Щастливи дни: 9, 14, 23 и 28 май

Ретроградното движение на Плутон носи възможност да преразгледате и предефинирате вашите професионални и лични отношения. Тъй като Марс е в съвпад със Северния възел на 18 май, е време да последвате амбициите си и да поемете инициативата в желаната посока. Използвайте енергията и ентусиазма си за намиране на креативни и иновативни решения.

Телец

Щастливи дни: 3, 8, 11, 16, 23 и 26 май

Новолунието е във вашия знак на 8 май, така че е идеалният момент да определите намеренията си и да задвижите плановете си. На 23 май Юпитер е в съвпад с Венера и Нептун във вашия знак, което ви дава прилив на енергия и самочувствие. Време е да се насладите на изобилието.

Близнаци

Щастливи дни: 5, 14, 19 и 28 май

На 20 май започва сезонът на Близнаците, когато Слънцето пристига във вашия знак и ви облагодетелства във всички отношения. Тъй като Юпитер също влиза във вашия знак на 26 май, ви очаква период, пълен с промени и неочаквани възможности. Много добри новини във финансовия сектор. Ще започне началото на цикъл на положителна трансформация

Рак

Щастливи дни: 3, 7, 21 и 30 май

Ретроградното движение на Плутон от началото на месеца ви подтиква да изследвате дълбините на душата си и да се освободите от трудностите на миналото. Като се концентрирате върху конкретна цел и се движите в избраната посока, имате всички шансове да постигнете успех. Към края на месеца предстоят изненади в любовта.

Лъв

Щастливи дни: 5, 14, 19  и 24 май

Месец изпълнен със събития, с неочаквани ситуации и изненади. Май е подходящо време да се съсредоточите върху вашите взаимоотношения, приятелства и сътрудничества. Астрологичните събития ви карат да преоцените и предефинирате отношенията си с другите.

Хороскоп за май

Дева

Щастливи дни: 7, 11, 21 и 26 май

През първата част на месеца Меркурий и Марс в Овен ви помагат да постигнете всичките си цели. Венера ще донесе стабилност и сигурност в емоционалните въпроси. Ако имате изпити за явяване или проекти за представяне, имате подкрепата на звездите. Можете също така да преговаряте за договори. След 20 май транзитите в Близнаци са изгодни за любовния сектор.

Везни

Щастливи дни: 2, 9, 24 и 28 май

Неочаквани срещи и много изненади от хората в живота ви. Ако сте сами, може да започнете връзка. Освен това, ако имате неосъществени досега планове, между 2-ри и 20-ти ще получите много добри новини. Инвестирайте време и енергия в личното и професионалното си развитие.

Скорпион

Щастливи дни: 3, 11, 12, 26 и 30 май

С Венера в съвпад с Юпитер на 23 май е време да се насладите на изобилието, което тези звезди носят в живота ви. Краят на месеца идва със знаци от звездите, че е време да отворите сърцето си и да следвате страстите си с увереност и решителност. Търсенето на нови възможности ще бъде успешно.

Стрелец

Щастливи дни: 5, 6, 23 и 28 май

С пълнолунието в Стрелец на 23 май е време да се съсредоточите върху онези аспекти от живота си, които изискват действие. Ще имате много смелост да следвате мечтите си. Огромната енергия, която ще разгърнете, ще ви помогне да продължите напред с някои от вашите проекти.

Козирог

Щастливи дни: 2, 7, 8 и 16 май

Началото на месеца е извънредно добро във финансов план. Плутон и Юпитер ви помагат да платите дълговете си или да направите важна покупка. Ще имате добри новини в работата. Прилив на енергия и чувство за свобода.

Водолей

Щастливи дни: 9, 10, 19 и 28 май

Май е подходящо време да се съсредоточите върху здравето си. Краят на месеца идва с много осъзнавания, които ви карат да се интересувате от общото ви благосъстояние. Творческите ви способности ще бъдат събудени и активирани. Фокусирайте се върху укрепване на взаимоотношенията.

Риби

Щастливи дни: 3, 7, 11 и 26 май

Живейте свободно през този период! Новолунието в Телец на 8 май ви казва, че е време да изследвате страстите си и да следвате сърцето си към осъществяването на мечтите си. Време е да развихрите въображението си и да изразите вътрешното си Аз. Вашите мисли имат тройна сила през този месец, така че се концентрирайте върху вашите желания, планове и мечти.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10433 0

Свързани новини

Водещи новини