Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили

  • 20 април 2024 06:00

  • 12880
  • 0
Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 06:09ч на 21 април.

Когато Луната е в Дева, дисциплината и усърдието се събуждат в хората. Всеки става по-фокусиран, по-лесно е да издържи на рутинни задачи. Периодът е спокоен емоционално, въпреки че в него има нотки на здравословен егоизъм. Хората стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай да не се прави почистване на червата.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:53ч

В този ден се включва космическата енергия на любовта. Символи на деня са сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата, да помогнете на някоя майка с количка.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Молитвата носи изцеление, а милостинята подадена на беден е особено угодна на Бога.

Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се препоръчва нещо крепко - водка, коняк, уиски, но не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от гняв и емоционално напрежение. Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 16:53ч на 20 април до 17:54ч на 21 април

Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Днес е специален ден, в който можете да изтеглите златен билет от Вселената

Добре е да започнете  цикъл на прочистване на енергийния информационен канал с дихателни упражнения и молитви. Освободете се от информацията на болестта с абсорбиращи елементи като восък, минерали, фолио.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12880 0

Свързани новини

Водещи новини