Любовни съвети за зодиите при Венера в Овен

  • 19 април 2024 09:37

  • 5451
  • 2
Любовни съвети за зодиите при Венера в Овен
© Pixabay

Една от особеностите на месец април е транзитирането на планетата на любовта в знака Овен до 29 април. Този знак на елемента Огън се характеризира със своята енергия, сила, инициативност и действие. По този начин Венера тук придобива импулсивен, екстровертен и непосредствен характер. Вероятно през този месец нещата ще се случват бързо. Много хора може да претърпят внезапни промени или да започнат нови връзки, които ще растат бурно.

Емоционалните връзки ще се сблъскат с нова динамика, възможности и различни преживявания. Това е страхотно време да предприемем действия и да работим върху това, което искаме да подобрим. Тези, които са необвързани, биха могли да срещнат някой нов партньор или да направят крачка напред и да се сгодят. Това обаче е време на импулсивност, така че е необходимо да отделите време за размисъл, преди да действате. Препоръчително е през тези дни да избягвате промени във външния вид, местене и битки, за да избегнете съжаления.

•Овен: страстта при вас ще бъде главният герой този месец, но трябва да внимавате с използването на думите си поради конфликтния климат на ретрограден Меркурий. Важно е да поемете инициатива, за да изненадате човека, който ви интересува, като проявите безкористни демонстрации на любов.

•Телец: С наближаването на сезона на вашите рождени дни ще изпитате нуждата да се чувствате обичани от любимите си хора. Трябва да помните, че за да получите това, което искате, е важно да го съобщавате на другите и да не очаквате нещата да се случат като с магия.

•Близнаци: Ще изживеете месец, пълен със забавление и радост благодарение на вашите приятели. Това е идеалното време да им напомните колко много означават в живота ви. Въпреки че обичате забавленията, важно е да водите смислени разговори и да показвате любовта си към другите.

•Рак: Влиянието на Венера в Овен ще ви накара да се чувствате уверени в това, което искате. Време е да инвестирате време в себе си, тъй като сте склонни да влагате твърде много енергия в другите. Да се насладите на времето сами, да си купите дрехи или да се поглезите с определени лакомства, масаж, спа процедури, ще ви накара да се почувствате много добре.

•Лъв: С Венера в знак на огнената стихия, вие ще се чувствате спокойни. Мнозина може да искат да излязат от зоната си на комфорт и да се срещнат с нови хора, да посещават нетипични места. Тези, които са във връзка, биха могли да пътуват или да започнат нова дейност, за да нарушат рутината.

•Дева: Страстта ще бъде водеща в действията ви. Някои от вас ще бъдат любопитни и ще искат да изследват различни преживявания. Други може да имат импулсивни мисли и действия. Необходимо е да се научите да споделяте какво ви се случва и да не позволявате нещата да ескалират в съзнанието ви.

•Везни: Вашата управляваща планета се намира в допълващата си противоположност, дома на партньорството. Мнозина биха могли да се сгодят или да направят нова стъпка във връзката си. Други ще преживеят уникален романс, в който ще получат големи прояви на любов.

•Скорпион: Като знак на водната стихия може да се почувствате малко уморени през този месец. Това е възможността да обърнете внимание на вашето индивидуално благосъстояние. Започването на нови навици, спорт/фитнес, промяната на диетата ви или отиването на спа процедури, ще помогнат за облекчаване на стреса.

•Стрелец: Вие ще имате много натоварен месец, в който ще се случат твърде много неща в любовния ви живот. Това може да повлияе на вашите взаимоотношения, както семейни, така и приятелски. Важно е да знаете как да се адаптирате към трудни разговори, които могат да донесат големи промени.

•Козирог: Вероятно ще се почувствате малко неудобно през този месец, тъй като сте изнервени от импулсивна и сантиментална енергия. По този начин трябва да потърсите убежище в онези навици и хора, които ви правят добро, да отделите време на домовете си и да си починете добре.

•Водолей: Април ще имате голям късмет по отношение на приятелствата. Ще срещнете нови хора, които ще добавят положителна енергия към живота ви. В любовта няма да имате същия късмет. Трябва да внимавате с думите си, тъй като понякога могат да бъдат малко студени и остри и да нараните партньорите си.

•Риби: Венера ще помогне на хората от Риби да свържат желанията си с реалността. Това е идеален етап да създадете свои нови връзки или да работите върху взаимоотношенията си, за да постигнете благополучие.

Слънце в Телец - фокусиране върху стабилността

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5451 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:22

2
❤️ Г­о­р­­е­щ­­и­­­ ­м­­­о­м­и­­­ч­­­е­­т­­а­ ­в­и­­ ­о­­ч­­­а­к­в­а­­т ­­-­­­ X­­1­8­­.­­F­­U­N
Николай Ралчев Тутракан

2024.05.06 | 01:19

1
Николай Петков РАЛЧЕВ се казвам(Геят на Гейовете и Бандитът на Бандитите) и живдя в гр Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ГЕЙ на 48 години и си търся млад гей,който да ме аргсва безпощадно много и да се ожени за мен, защото аз съм жената в гей-връзките и защото аз съм ИМПОТЕНТЕН И не ми става патката

Добави коментар

Водещи новини