Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

  • 15 април 2024 09:01

  • 10995
  • 0
Седмичен хороскоп от 15 до 21 април
© pixabay/Ивелина Пенчева

Астро-аспекти

На 19 април R Меркурий съвпад Венера - много специално време от годината, тъй като колективната умствена вибрация става по-хармонична и балансирана. С този транзит трябва да обърнете внимание на възможностите, които възникват чрез вашите взаимоотношения. Това е отлично време за артисти и творци. 

На 19 април Слънце в Телец

На 19 април Марс секстил Юпитер - благоприятен момент за извършване на начинания или зараждане на нови проекти, тъй като това, което се ражда в този момент, ще нараства със силата на транзита. Този аспект е валиден от 18 април до 21 април.

На 20 април Марс секстил Уран - благоприятен момент за предприемане и насърчаване на иновативни инициативи. Този аспект е в сила от 19 април до 21 април.

На 21 април Юпитер съвпад Уран - много важен планетарен цикъл и едно от най-важните астрологични събития на годината, в което събитията обикновено се случват както на колективно, така и на индивидуално ниво. Каквото и да се роди по това време, ще расте под влиянието на този важен транзит. Експанзивната сила на този аспект е голяма, но избягвайте радикалните нагласи в периода. Този аспект е валиден от 16 април до 26 април.

На 21 април Слънце квадратура Плутон – нехармоничен аспект. Хората, които вибрират с ниска честота или са в криза, ще са склонни да проявяват екстремистки, драстични или деструктивни нагласи и затова е важно да се стремите да повишите вибрациите си и да стоите далеч от ситуации или хора, които ви засягат. Този аспект е в сила от 21 април до 22 април.

Луната през седмицата се движи през знаците –  Рак, Лъв, Дева и Везни 

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 16 (след 12:38ч), 17 (до 13:44ч), 18 (след 14:49ч), 19, 20 и 21 (до 17:54ч) април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  16 (след 12:38ч), 17, 18, 19, 20 (до 16:53ч), 21 (след 17:54ч) април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

16.04. 02:23 - 16.04. 05:25

18.04. 15:03 - 18.04. 17:12

21.04. 03:21 - 21.04. 06:09

Овен – Очаква ви успешна седмица, изпълнена с енергия и ентусиазъм за всичко, което правите. Ще успеете да се справите добре във всички области, в които трябва да покажете, че сте наясно със себе си и ценностите си. Бъдете нащрек за възможности, помощ или услуги, които възникват чрез вашите социални, групови или приятелски отношения. Време е да разширите границите на вашите взаимоотношения и да се свържете с влиятелни хора в областите, които искате да развиете. Пътуванията или приключенията ще ви преобразят положително.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни –15, 21

Телец – Това е страхотно време да се оттеглите, да прекарате време сами и да медитирате, тъй като има планетно влияние, което благоприятства вашето духовно развитие. Лечебните терапии ще бъдат много полезни. Ако вярвате, че има нещо кармично в живота ви, ще имате възможност да го промените или трансформирате. Вашата упоритост лесно може да ви вкара в спорове с колеги, но и с членове на семейството. Помислете внимателно, преди да кажете нещо. Можете да постигнете целта си и по дипломатичен път. 

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Близнаци –Ще успеете като проявите отново своята изобретателност, оригиналност и остроумие. Във финансово отношение трябва да бъдете предпазливи и по-скоро да направите малка равносметка на разходите си. Активирайте социалния си живот и разширете границите на вашите взаимоотношения, тъй като в социалните ви кръгове може да възникнат възможности. Време е да споделите вашите мечти, надежди и желания. Планирайте дейности с приятелите си, но избягвайте недоразумения. Вашите вярвания определят вашата реалност и вие сте в отличен момент да трансформирате положително парадигмите, вярванията и вашата житейска философия.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Рак – Бъдете внимателни, когато пътувате, тъй като може да възникнат непредвидени събития. Благоприятно време за активизиране на сексуалния ви живот, както и да провеждате проучвания по теми, които ви вдъхновяват или развиват духовния ви потенциал и ви позволяват да обновите философията и вярванията си. Приключенията и пътуванията са предпочитани. Нещо магическо или необяснимо може да промени начина, по който мислите. Добър момент да прекарате време със семейството си: правете неща, които сте отлагали дълго време.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Лъв – Вашите инициативи, действия и решения на работното място ще генерират положителни промени в тази област. Например, ако искате да търсите нова работа, това е чудесен период да кандидатствате. Излезте от рутината и потърсете в нови възможности, тъй като небесната енергия благоприятства приключенията. Тази седмица звездите са благосклонни към онези представители на знака, които са решили да направят нещо хубаво за връзката си. Благоприятен период за любовни и семейни отношения.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Дева – Бъдете внимателни с решенията, които вземате през периода, тъй като можете да сгрешите. Обмислете добре нещата, преди да действате, защото това, което създадете, ще има сила и потенциал. Погрижете се за комуникацията в професионалния си живот или в отношенията си с началниците, като избягвате недоразумения. Думите ви могат да повлияят на репутацията ви, така че бъдете внимателни. Мечтайте, вярвайте и работете с вдъхновение, за да постигнете целите си. Вие сте в отлично време да трансформирате всеки аспект от живота си, който искате.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 19, 20

Везни – Отделете малко време тази седмица, за да останете сами, да се отпуснете и да се свържете с Висшия си Аз, тъй като това ще ви помогне много. Лечебните терапии и практиката на медитация ще ви бъдат особено полезни в този момент. Не се вкопчвайте и не се привързвайте към нещата. Бъдете внимателни към предложенията, които идват от други хора, особено тези, които са в унисон с вашите мечти, тъй като те могат да ви бъдат от полза. Направете нещо романтично с партньора си и споделете заедно мечтите си. Визуализирайте какво искате в тази област и ще се изненадате от резултатите, които получавате. Избягвайте недоразуменията в живота си като двойка.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни –15, 21

Скорпион – Енергията на периода благоприятства сексуалния ви живот. Нещо скрито или тайно може да ви бъде от полза. Ако сте във връзка, вие сте в специален момент да споделите нещо приятно или да сключите споразумения, които помагат на връзката да напредне. В този момент вашите идеи и думи ще имат силата да трансформират ситуации и можете да използвате умствената си енергия за постигане на цели. Бъдете нащрек за предложенията, идващи от хора от най-близкото ви обкръжение.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Стрелец – Вие сте в много благоприятен момент за сключване на икономически споразумения и вземане на решения, които влияят положително на вашето икономическо състояние. Бъдете нащрек с финансовите предложения, които пристигат. Това е отличен период за завършване на незавършено обучение. От друга страна, обърнете внимание на влиянието, което хората от най-близкото ви обкръжение генерират в живота ви. Внимавайте за думите си и преразгледайте начина, по който общувате. Вашата решимост да промените личните си цели и да предприемете действия веднага ще се увеличи. С търпение, постоянство и издръжливост можете да получите това, което искате.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Козирог – Специален период за вземане на икономически решения или насърчаване на вашите продуктивни проекти, но трябва да имате вяра и да вярвате в това, което правите, за да постигнете резултатите, които очаквате. Визуализирайте своето изобилие и поставете материалните си намерения в квантовото поле, за да се възползвате от благоприятните влияния. Вашата способност да влияете на света чрез своите идеи е висока в момента, така че е отличен момент да съобщите какво мислите, тъй като думите ви ще имат сила. Близък човек може да ви е от полза. Подходящо време за кратки разходки или пътувания. 

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Водолей – Време е да преразгледате и промените икономическият и производственият си модел. Проявете предпазливост при насърчаване на продуктивни проекти или вземане на финансови решения. Вие сте в отличен момент за вземане на решения и действия както в емоционалната сфера, така и в междуличностните си отношения. Ако искате нещо, трябва да действате, но действайте балансирано, хладнокръвно и използвайте своя чар. Ако не сте сериозно обвързани, може би трябва да преразгледате личните си отношения и най-накрая да се отворите към нещо ново.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Риби –Вие сте на етап, в който ще можете да правите чудеса и да правите неща, които никога не сте си представяли, но трябва да имате вяра, да визуализирате това, което искате и да действате с вдъхновение. Каквото и да правите, ще има плод. Ако искате да влезете или да участвате в нова група или социална среда, вие сте в чудесно време да се решите. Бъдете нащрек за предложения, които възникват във вашите социални кръгове, тъй като те могат да означават положителни промени. Ритуалите или визуализациите относно материалното изобилие ще бъдат силни през този период.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 19, 20






 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10995 0

Свързани новини

Водещи новини