Луната днес дава тласък за изпълнението на плановете

  • 12 март 2024 06:00

  • 4932
  • 0
Луната днес дава тласък за изпълнението на плановете
© Pixabay

Луната е в знак  Овен до 02:29 на 13 март

При Луна в Овен преобладават спонтанността, темпераментът, амбицията, импулсивността и прибързаността. Овенът желае промени и ново начало. Виждайте се с хора, организирайте срещи, излизайте с приятели. Започваме да изпитваме по-голяма нужда от комуникация, но се пазете от спорове. Може да се влюбите страстно, но страстта скоро ще избледнее. Опитайте се да преминете този ден без стрес и напрежение, подгответе си спокойна програма. 

Овенът е свързан с главата, лицето, мозъка, очите, носа и жизнената сила. Каквото и добро да направите за главата, очите, мозъка и носа си днес, то ще има двойно положителен ефект. Ако страдате от мигрена, пийте много чиста вода и никакво кафе, шоколад, захар. Ако можете, направете нещо добро за очите си. Компреси за възпалени очи, например от клематис са много полезни. На уморени очи и кръгове под очите ще ви помогне да сложите студени торбички от зелен чай. Не се заседявайте дълго време пред компютъра или телевизора, опитайте се да избегнете продължителен плач. 

Старо и ефективно средство за умора на очите (препоръчвано дори от Учителят Дънов ) е да навлажнявате затворените клепачи със собствената си слюнка сутрин на празен стомах преди закуска. В дните на Овена ще се нуждаете от повече плодове и протеини, отколкото в други дни, ако ги понасяте добре. Тялото ги обработва по-добре в това време.

Направете почистваща маска за лице, пилинг или нежен масаж на лицето и деколтето, като използвате подходящо етерично масло. Днес е добре да се отстраняват от кожата мъртвите клетки. Масажирането на скалпа и корените на косата също ще ви бъде от голяма полза. Мъжете не трябва да бръснат брадите си в дните на Овен, по лицата им могат да започнат да се образуват плешиви петна. 

Луната преминава на празен ход от 13:09ч до след полунощ.

Лунен календар:  3 лунен ден от 07:46ч на 12 март до 08:10ч на 13 март

Лунният сърп вече започва да се показва. Започва процесът на натрупване на лунна енергия. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Следвайки насоките, лунният ви ден ще даде голям тласък за изпълнението на плановете ви. В третият лунен ден, трябва да насочите мислите и емоциите си в правилната посока и плановете ви определено ще се сбъднат в този лунен месец! Препоръчително е да прекарате целия ден активно, в работа. Ако има твърде много работа, свършете поне една част. Както се казва, най-важното е да започнете! Лунната енергия днес определено ще ви помогне в действията ви, но смелост и желание да направите нещо, трябва да намерите в себе си. 

Вътрешната енергия на тялото сега е особено силна, имате достатъчно сили за самозащита и за всички дела. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения. Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл.

Пасивността днес е строго противопоказана, тя води до разрушаване на тялото. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими и могат да претърпят поражение или да бъдат наранени - както физически, така и психически. В този ден агресията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Направете си самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. 

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.  Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. 

Седмичен хороскоп от 11 до 17 март

Ден на астралните борби между доброто и злото. Време да почистите астрала си, за да се освободите от негативните емоции. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят интензивни физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. 

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. 

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на енергийният потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4932 0

Свързани новини

Водещи новини