Период за изпитание на душите

  • 28 февруари 2024 06:49

  • 5121
  • 0
Период за изпитание на душите
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Везни до 05:10ч на 29 февруари.

Луната е във Везни е свързана със социални отношения и общуването. През този период можете лесно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на нуждите на другите. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за красотата, изкуството и естетиката също могат да излязат на преден план. Можете да използвате креативността си, за да се обърнете към нови проекти или да се окажете на арт или социално събитие. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. 

Днешният ден е огледален и отразява това, което е вътре у всеки

През целия ден Луната се движи на празен ход. Препоръчва се да не се започва важна работа и нищо ново. Може да се занимавате с обичайните неща или ако имате възможност да почивате. 

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 22:13ч

Този лунен ден носи негативна и тежка енергия. Период за изпитание на душите. Днес много лесно може да си създадете нова карма, ако отговорите на агресията с агресия. 

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на стари и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Не започвайте да изяснявате отношения. 

Следва 20 лунен ден от 22:13ч на 28 февруари до 23:18ч на 29 февруари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5121 0

Водещи новини