Седмичен хороскоп от 19 до 25 февруари

  • 19 февруари 2024 09:28

  • 8481
  • 0
Седмичен хороскоп от 19 до 25 февруари
© pixabay/Ивелина Пенчева

Астро-аспекти

На 19 февруари Слънцето преминава в Риби

На 22 февруари Венера съвпад Марс

На 23 февруари Меркурий преминава в Риби

На 24 февруари Пълнолуние в Дева

На 25 февруари Венера квадратура Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците –  Рак, Лъв, Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 19 (след 12:49ч), 20, 21, 22 (до 16:00ч) февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 21 (до 14:52ч), 22 ( след 16:00ч), 23, 24, 25 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

19.02. 05:22 - 19.02. 05:26
21.02. 08:32 - 21.02. 15:42
23.02. 06:19 - 24.02. 03:39

Овен – Решителността, която показахте напоследък в определени области от живота си, ще трябва да се приложи и към вас самите. Ако отговорностите, които сте поели, са ви накарали да пренебрегнете личните си нужди, сега трябва да направите нещо по въпроса. Сега почивката за вас не е лукс, а належаща необходимост, намерете място за почивка и прекарване на приятни мигове. Тези, които са необвързани, имат възможност на този етап с малко чужда помощ да намерят човека, с когото да споделят дните си.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 19, 20, 21

Телец – Ако овладеете нервността и напрежението си, защото някои неща няма да вървят така, както сте си представяли, тогава ще преминете по-лесно през този малко нестабилен период. Ако в предходните дни е имало трудности и разногласия с партньора ви, то от средата на тази седмица ситуацията ще се разведри и подобри. Това, което трябва да направите, е да отделяте колкото се може повече свободно време един на друг и да се наслаждавате на това, което удовлетворява и двамата. 

Благоприятни дни – 19, 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Близнаци – Като цяло сте в добър момент и трябва да се възползвате от това, за да вземете добри решения и да продължите напред в живота, ако това е във ваш интерес. Но също така хороскопът ви предупреждава за необходимостта да положите усилия във всичко, което искате да направите, както и някои жертви и малко повече воля. Може неочаквано да стартирате някакви инициативи или да постигнете добро сътрудничество. Много е важно да проверите и изпълните всичко от предходния период, преди да приемете нови задължения. Също така ще е необходимо повече внимание по отношение на документите.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Събитията от тази седмица може да ви принудят да предприемете действия и да проявите повече решителност и активност от обикновено. Подем през първата половина на периода, когато са възможни нови контакти или покани за сътрудничество. Проверете няколко пъти всичко, свързано с документите, преди да ги подпишете или изпратите. Обърнете внимание на важните детайли, защото има вероятност от пропуски, грешки. Не вземайте драстични решения – има вероятност те да се окажат грешни и само да утежнят всичко. Обърнете внимание на близките си – те ще ви помогнат да преодолеете трудностите и неприятностите.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 19, 20, 21

Лъв – През седмицата трябва да бъдете целеустремени и способни бързо да вземате решения. В действителност можете да постигнете всичко, което си намислите, но ще трябва да положите усилия за това. Отношенията все още могат да бъдат бурни, променливи, с възходи и падения. В един момент е страхотно, в другия - обратното. За необвързаните предстои период, в който трябва да излизат и да се забавляват. Някои срещи, познанства и съвпадения може изобщо да не са случайни. 

Благоприятни дни – 19, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Дева – Много е вероятно в самото начало на тази работна седмица да ви очакват промени от организационен характер, но това не бива да ви дразни и натоварва твърде много, защото от вас се очаква точно обратното, да поемете инициативата и по-значима роля в целия процес. Не очаквайте, че другите ще ви помогнат или че обстоятелствата ще се развият като по часовник – много проблеми ще изискват прякото ви участие и активност. Някои приятели може да потърсят от вас съвети или помощ в този момент.

Благоприятни дни – 19, 20, 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Може да имате разочароваща седмица. Могат да започнат проблеми или кавги, плановете могат да бъдат нарушени, желанието да се развивате или да се направи нещо може да изчезне. Може да се почувствате объркани, да не знаете какви трябва да бъдат следващите ви стъпки. Новите начала са на хоризонта, но може да са трудни за постигане. Мъглата скоро ще се разсее, имайте търпение! Можете да засадите семената на вашите цели сега, за да имате добра реколта през следващите месеци. Не се отказвайте от весели събития и срещи с тези, които са ви интересни - това ще направи живота ви много по-светъл.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 19, 20, 21

Скорпион – Свършете всички задължения, които имате, не ги замитайте под килима, за да не изпаднете в незавидна ситуация и да станете обект на критики от колеги или началници за някоя несвършена работа. Вашите надежди и мечти могат да бъдат разбити, може да възникне криза на самочувствието и да настъпи депресивно настроение. За мнозина е настъпила повратна точка и в близко бъдеще може да има промени в живота ви. Необвързаните могат да очакват ухажвания и нови запознанства. 

Благоприятни дни – 19, 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Стрелец –През следващата седмица няма да имате друг избор, освен да погледнете на съществуващия проблем от друг ъгъл и най-накрая да се заемете с неговото решение, тъй като няма да има начин да се измъкнете от него. Може да сте склонни към импулсивни и необмислени действия, затова се опитайте да не решавате нищо важно и си дайте почивка. Здравето като цяло ще е стабилно, но са възможни проблеми с кръвообращението и съдовата система. Има вероятност за някакъв флирт, без намек за нещо по-конкретно.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог – Седмицата обещава да бъде успешна за активните и целеустремени Козирози, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Те са тези, които ще могат да се справят с трудностите и да поемат по пътя към успеха, ако проявят повече инициативност и постоянство. Що се отнася до работата, ще възникне въпросът за надмощие и контрол, особено за тези представители на знака, които са на някои от ръководните позиции. В любовта трябва да си отваряте очите и да се занимавате по-сериозно с проблемите, касаещи настоящата ви връзка.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 19, 20, 21

Водолей – Предстоящата седмица ще бъде доста взискателна, така че трябва да се подготвите добре. Хороскопът ви предупреждава, че късметът в един момент може да се обърне срещу вас и може да се сблъскате с някаква несправедливост. За всеки случай се опитайте да не провокирате конфликти и спорове, тъй като резултатът няма да ви хареса. На работното място избягвайте всичко, което ви фрустрира и не вземайте прибързани решения, защото те няма да ви помогнат. Успехът в крайна сметка ще дойде, но само ако инициирате подходяща промяна и спрете да се страхувате от ново начало. 

Благоприятни дни – 19, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Риби –Ако смятате, че има нещо, което трябва да премахнете от живота си, защото е вредно за вас, не се колебайте да го направите. В работата ви очакват изгодни предложения, към които трябва да се отнесете сериозно и отговорно. Важно е да разчитате на себе си и на интуицията си. Възможни са нови начала и сътрудничества, но се пазете от ненужни разходи, защото може да загубите контрол и да се окажете зависими от другите. В любовта не позволявайте на грижите да обсебват вниманието ви и да ви карат да пренебрегвате любимия човек.

Благоприятни дни – 19, 20, 21

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8481 0

Свързани новини

Водещи новини