Седмичен хороскоп от 22 до 28 януари

  • 22 януари 2024 10:36

  • 5094
  • 0
Седмичен хороскоп от 22 до 28 януари
©

Астро-аспекти

На 23 януари Венера преминава в знак Козирог

На 25 януари Пълнолуние в знак Лъв

На 27 януари Уран става директен

На 27 януари Слънце квадратура Юпитер

На 27 януари Меркурий съвпад Марс

На 28 януари Венера секстил Сатурн

На 28 януари Меркурий тригон Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 22, 23, 24 (до 15:56ч) януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –21, 22 (до 14:55ч), 24 (след 16:00ч), 25, 26, 27 и 28 януари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

22.01. 22:41 - 22.01. 23:52
25.01. 00:59 - 25.01. 09:38
26.01. 23:20 - 27.01. 21:12

Овен – През тази седмица е много по-лесно да видите нещата, без значение върху какво фокусирате вниманието си. Имате нюх за бизнес, поради което трябва да се възползвате от всяка възможност, която ви се открива, без да прекалявате с това. Не очаквайте подкрепа от другите и направете каквото можете сами. Не харчете импулсивно. Това е прекрасно време да насочите вниманието си към взаимоотношенията си, особено към тези, които трябва да бъдат трансформирани или изяснени.

Благоприятни дни – 25, 26, 27

Бъдете внимателни – 23, 24

Телец – Очаква ви много динамична седмица. Имате шанс да смените работното си място, да работите по нови проекти и да реализирате планове. Възможни са обаче забавяния и ситуации, изискващи допълнителни усилия. Опитайте се да оставите действията си да се ръководят от ума ви, а не от емоциите. Заетите представители на знака трябва да положат повече усилия във връзката, за да имат добри отношения с партньора си, в противен случай са възможни проблеми. Вселената ви дава най-красивите възможности, просто трябва да ги забележите

Благоприятни дни – 23, 24, 28

Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Близнаци – Енергията на този период ви призовава да забавите и замразите нещата, които все още не са готови да цъфтят. Това е точното време за регенерация и хибернация, забравяйки за всички амбициозни дейности.Такава почивка позволява на идеите да покълнат, проектите да се трансформират, да се променят и взаимоотношенията да достигнат друго, много по-дълбоко ниво. Не се опитвайте да държите всичко под свой контрол, защото хабите ненужно много енергия и в процеса можете да пропуснете много важни възможности.

Благоприятни дни – 25, 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 28

Рак – През тази седмица може да се окажете в ситуации, в които трябва да прекъснете поредицата от условия, наложени ви от околните и да започнете да се доверявате повече на себе си. Вярвайте, че имате силата и мъдростта лесно да преминете през тези изпитания, които излизат на пътя ви. Време е да обърнете повече внимание на здравето си, да укрепите тялото, ума и духа си. Съсредоточете се върху вашите мечти, вашите желания. Фокусирайте се върху това, което искате да постигнете, и след това оставете на Вселената следващата стъпка.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 23, 24

Лъв – Участвайте директно в това, което ви се предлага, това, което ви харесва, не бъдете просто зрители. На пътя ви се появяват правилните хора, нещата започват да текат към вас, целият ви живот започва да се трансформира. Този период е добра възможност да погледнете на цялото съществуване с различни очи. Седмичната планетарна обстановка ви насърчава да погледнете любовния си живот от различни ъгли. Неудобен детайл ви пречи да поемате рискове и ясно да изразите как се чувствате.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Дева – Този период ще ви донесе неочаквани нови възможности, много, от които ще изглеждат невероятни. Първоначалните стъпки изглеждат объркващи, затова е добре да сте сдържани, да не започвате веднага, а бавно и подробно да анализирате обстоятелствата, при които ще се развиват бъдещите ви проекти. Тези, които имат връзка през тази седмица ще се разбират добре с партньора си, а връзката ще бъде изпълнена с положителни емоции. Необвързаните представители на знака ще са в настроение за нови запознанства, мнозина могат да се влюбят, а шансовете за нови любовни връзки ще се увеличат.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –22, 28

Везни – Често се колебаете, защото прекалено анализирате нещата, бъдете по-уверени и взимайте решенията, които знаете, че са необходими. Понякога отлагането на определени действия може да е за предпочитане. Преоценете обстоятелствата. Единственият момент, който има значение, е настоящият момент, фокусирайте се върху това, което вече имате. Това трябва да е отправната точка за всичките ви мечти. Отношенията ви стават по-интересни под влияние на текущата планетарна ситуация. Ако искате да създадете истинска връзка, трябва да преодолеете задръжките си

Благоприятни дни – 25, 26, 27

Бъдете внимателни – 23, 24

Скорпион – Вселената ви подтиква да поемете контрола и най-накрая да започнете да живеете живота си. Винаги има нещо ново за откриване, чувствайте се свободни да вървите към целите си, защото вървите в правилната посока. Просто направете първата стъпка, а останалото ще се развие почти от само себе си. Обърнете повече внимание на подхранването на духа, избирайте мисли и дейности, които ви дават сила. Разширете хоризонтите си, опитайте се да надхвърлите границите си, за да се доближите до мечтите си.

Благоприятни дни – 23, 24, 28

Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Стрелец – Намирате се в момент, в който сте малко притеснени от ситуацията и сега имате силата и решимостта да промените нещо. Усещате с цялото си същество, че нещо трябва да се направи, да се освободите от бремето и всички ограничения, които ви дърпат назад. Поемете риска и се откажете от старите структури, които пречеха на енергията ви да тече свободно. Накрая ще бъдете напълно омагьосани от жизнената сила, която този напредък носи във вас. Винаги слушайте сърцето си, неговата интуиция и се доверявайте на себе си.

Благоприятни дни – 25, 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 28

Козирог – Вибрацията на живота се проявява чрез вас и вашето виждане за света започва да се променя, преминавайки на друго ниво на съзнание. Би било хубаво, ако се откажете от твърдостта си и станете по-възприемчиви към това, което се случва около вас. По този начин ще видите всички онези прекрасни неща, които присъстват в живота ви, но които просто не забелязвате. Отделете време за забавление, защото то освежава душата ви, носи нови перспективи и повишава личната ви вибрация.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 23, 24

Водолей – Очаква ви един от най-значимите периоди, в който можете да направите много за финансовото си състояние, особено ако сте готови да направите някакъв вид компромис. Ако правите планове за нова работа, не разчитайте много на другите. Липсва ви малко практичност, особено в общуването с колегите. Имате склонност към флиртове и тази седмица можете да имате успех, когато става въпрос за нови запознанства, а по-големите късметлии биха могли да влязат в нова връзка.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Риби – Енергийните ви нива може да варират. Претоварването на работното място сега трябва да се избягва. Освен това имате нужда от самоконтрол и по-балансиран начин на живот. Ставате по-пестеливи във финансово отношение. Заетите представители на знака могат да почувстват напрежение в отношенията и нуждата да доминират. Подходящо време отново да насочите вниманието си към взаимоотношенията си, тъй като темпото на живота ви е много различно от това на партньора ви. Свободните представители на знака трудно ще се запознаят с нови хора тази седмица.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 22, 28

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5094 0

Свързани новини

Водещи новини